Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

5. Je laat niet zien dat je met hem/haar wil praten.

9 manieren waarop jij je crush gemengde signalen stuurt

Wanneer je een crush hebt, probeer je altijd zo cool mogelijk over te komen. Daar is niks raars aan, maar sommige dingen die je doet, kunnen wel de reden zijn waarom hij/zij nog geen move heeft gemaakt. Misschien doe je hem/haar zo denken dat je hem/haar helemaal niet zo leuk vindt?

1. Je flirt met vrienden van je crush in plaats van met hem/haar.


Hoewel films ons soms anders willen doen geloven, heeft het echt geen zin om te flirten met zijn/haar vrienden om je crush jaloers te maken. Hij/zij zal juist denken dat je hem/haar niet ziet zitten en zijn/haar friends leuker vindt.

2. Je wacht tot hij/zij je eerst een berichtje stuurt.


Misschien is hij/zij wel heel verlegen of heeft hij/zij tot nu toe elke keer het gesprek moeten beginnen. Juist daarom is het niet slecht om af en toe als eerste te sturen. Plus, dit laat zien dat je écht graag met hem/haar praat, anders zou je geen gesprek beginnen.

3. Je reageert uren later op zijn/haar berichten.


Het is begrijpelijk dat je niet te clingy over wil komen, maar wacht niet te lang met het reageren op zijn/haar berichten. Je wil hem/haar laten zien dat je geïnteresseerd bent, niet dat je zo veel betere dingen te doen hebt dan met hem/haar praten, toch?

4. Je bent heel sarcastisch.


Sarcasme is een geweldig iets, maar soms moet je ’t kunnen wegstoppen. Als je altijd sarcastisch bent, kan hij/zij denken dat ook echt álles wat je zegt niet gemeend is. Dus ook als je zegt dat hij/zij er leuk uitziet, bijvoorbeeld. Vertel hem/haar dus wanneer je serieus en wanneer je sarcastisch bent.

5. Je laat niet zien dat je met hem/haar wil praten.


Praat je weleens met hem/haar met je armen over elkaar, weinig oogcontact en geef je korte antwoorden? Jij weet dat je gewoon een beetje verlegen of zenuwachtig bent, maar hij/zij ziet het als een gebrek aan interesse. De kans is heel klein dat hij/zij na zo’n gesprekken nog gelooft dat je ’n crush hebt op hem/haar.

6. Jullie spreken alleen af met andere mensen erbij.


Misschien ben je bang dat hij/zij meteen denkt dat het een date is, maar een afspraakje met alleen jullie twee hoeft niet per se een date te zijn. Je kan desnoods vragen of jullie samen kunnen leren voor een test.

7. Je praat niet tegen je crush op school.


Jullie praten de hele tijd via WhatsApp met elkaar, maar als je je crush op school ziet wil je hem/haar het liefst ontlopen. Laat hem/haar zien dat je hem/haar ook in real life leuk vindt door bijvoorbeeld dag te zeggen in de gang.

8. Je speelt te veel hard to get.


Dit zorgt er vaak voor dat hij/zij afknapt omdat hij/zij denkt dat je hem/haar helemaal niet ziet zitten. Dus negeer je crush niet te vaak en probeer meer te babbelen met hem/haar.

9. Je vertelt je crush niet dat je hem/haar leuk vindt.


Duh! Het kan heel lastig zijn om iemand te vertellen dat je diegene écht heel graag hebt, maar dan weet je tenminste ook zeker dat je geen gemengde signalen afgeeft. Eerlijkheid duurt het langst, zeker in de liefde!

Lees ook:

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '