Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Taisiia Stupak via Unsplash

Van die teddybeer tot zijn Star Wars-dekbed: een beetje geeky is best oké.

5 dingen die je vriendje alleen maar doet wanneer hij bij jou is

Eén ding is zeker: we houden ervan om verwend te worden door onze vriendjes – al is dat niet iets wat hij heel snel doet als zijn vrienden in de buurt zijn. Al zijn er toch ook een aantal dingen die hij alleen doet wanneer hij tijd met jou doorbrengt.

1. Je een koosnaampje geven


Dat hij je stiekem schattie of honey boo boo noemt, hoeven zijn vrienden natuurlijk te weten. En, eh, je vindt het ook niet zo erg dat hij je zo in het openbaar niet aanspreekt. Maar als jullie met z’n tweetjes zijn, is dat stiekem het leukste ooit. #cutie

2. Je verwennen


To the max! En no way dat zijn vrienden iets over die knuffelbeertjes en rozen hoeven te weten. Jij vindt zijn kleine attenties super schattig, en iets dat tussen jullie moet blijven. Behalve dat je elk cadeautje meteen via Snapchat naar je vriendinnen stuurt, that is. Je mag fier zijn op wat je hebt, toch?

3. Zielig doen


Iets wat hij never nooit niet doet bij zijn vrienden, terwijl hij dat maar al te graag bij jou doet. Elke kleinste verkoudheid of spierpijn verdient dus een aai over z’n bol en een flinke knuffelsessie. Niet dat jij dat erg vindt, natuurlijk.

4. Zich nergens meer voor schamen


Van die teddybeer op z’n kamer tot zijn Star Wars-dekbed en gameverslaving: een beetje geeky is best oké. Dat hij zich ook niet meer schaamt voor oncharmante boeren en stinkende scheetjes, is ook een teken van dat hij zich écht op zijn gemak bij je voelt. En eh, beter een scheetje voor iedereen dan buikpijn voor hem alleen, zeker?

5. Compleet zichzelf zijn


Natuurlijk kan hij – als het goed is (!) – zichzelf zijn bij zijn vrienden, al gooit hij bij hen misschien niet alles op tafel. Durft hij zich helemaal openstellen en vertrouwt hij je met elk geheim? Dat is een teken dat het he-le-maal goed zit tussen jullie. Relationship goals!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '