https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De leukste winkels op het net

Online shoppen is in!

Open 7 dagen op 7, 24 uur op 24 en slechts een muisklik verwijderd. Shoppen zonder pijnlijke voeten doe je @ Flairs e-shoppingmall. In de startblokken and go, go, go!

Kledij

Wie mee is met elke trend én elke week meermaals in het shoppingcenter te vinden is moet hier zijn. Met deze website kan je jezelf heel wat uitstapjes besparen. Alle hippe merken zijn er te vinden, van Gsus tot Pussy Deluxe.

Halve hippies moeten dan weer hier zijn. De website bevat een heel hoog bohemien-chicgehalte. Ook jurkjes, schoenen en tassen met een knipoog naar de fifties zijn alom vertegenwoordig. En dit alles voor een democratische prijs.

Vintage lovers vinden hun ding zeker en vast bij sugarsugar.  Deze webshop schreeuwt vintage. Van jurkjes en broches tot XL-brillen en handtassen.

Fashion statement?

Het leuke aan webshops is, dat niet iedereen het bestaan ervan afweet. Daarom kan je met originele spullen een duidelijk fashion statement maken!

Neem nu mimibot. Deze webshop verkoopt usb-sticks in alle soorten ontwerpen. Van Hello Kitty tot Elvis, scoren zal je ermee doen!

Ook benefit cosmetics kan je hipheidsgehalte wat omhoog halen. In principe gaat het om gewone make-up, maar de verpakkingen en de namen zijn fabuleus. Wat dacht je van One-hot-minute blush of Brows a-go-go?

Niet alleen in hebbedingen, maar ook in je interieur kan je een statement maken. Op funnyture vind je oude spullen die een lekker kitscherige make-over gekregen hebben.

Dus dames, haal die bankkaart maar al boven!

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content