Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Deze 2 make-uppaletten van NYX zijn perfect voor Halloween

Een heus halloweenfeestje zit er dit jaar misschien niet in, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je deze griezelige ‘feestdag’ onopgemerkt voorbij moet laten gaan. Bij NYX denken ze er alvast net zo over, want voor Halloween zetten zij twee paletten in the picture waar je verschillende angstaanjagende looks mee kan creëren.


Halloween zal er dit jaar omwille van de coronacrisis misschien een tikkeltje anders uitzien, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we het niet minstens even gezellig kunnen maken. Zeker op vlak van kostuums en make-up moeten we niet onderdoen en daar hebben ze bij NYX persoonlijk voor gezorgd.

NYX x Halloween


NYX liet zich dit jaar inspireren door een eng poppenhuis voor Halloween en ze gebruiken deze setting meteen ook om de twee producten in kwestie voor te stellen. Beide paletten bevatten zes verschillende kleuren die elk een zeer romige textuur hebben. Zo kan je ze makkelijk aanbrengen op je gezicht en op je lichaam. Het ene doosje bevat trouwens eerder basiskleuren terwijl je in het andere palet eerder een aantal felle kleuren kan terugvinden

Om ons te inspireren vroeg het make-upmerk aan Mimi Choi, een make-upartieste die bekend staat om haar optische illusies, om een aantal looks te maken met beide doosjes. En die zien er – als je het ons vraagt – alvast meer dan geslaagd uit!

Poppenhuis


Make-uplooks voor Halloween


nyx halloween

Make-uplooks voor Halloween


NYX Professional Makeup Sfx Face And Body Paint


nyx halloween

[td_smart_list_end]

Beide doosjes zijn te koop via Boozyshop en dit voor 17,90 euro.

Beelden: NYX


Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '