https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Twitter: stephanieritter

The struggle is real.

Vrouw verkoopt diploma voor 50 000 dollar

Stephanie Ritter verkoopt haar diploma van de Florida State University op eBay. Waarom doet ze dat? Haar diploma heeft haar nooit aan een job geholpen…

Stephanie Ritter heeft een diploma theaterwetenschappen op zak en werkt momenteel als assistent. Dit diploma verkoopt ze nu voor 50.000 dollar op eBay. Voor deze prijs krijg je niet alleen haar diploma, maar ook haar herinneringen.  Zo krijg je er als extra een rondleiding van de campus bij en ook de toegang tot een fotoalbum op Facebook. Bovendien heeft Stephanie 40.000 dollar aan schulden door een studentenlening. Het geld zou dus mooi meegenomen zijn.

 

Ik dacht dat dit papiertje veel zou betekenen, maar als afgestudeerde in de theaterwetenschappen betekent het niks. Ik doe net hetzelfde en krijg waarschijnlijk hetzelfde loon als iemand die geen diploma heeft. Verder heb ik 40.000 dollar aan schulden en zij niet.

 

Elk uur bekijken meer dan 220 personen de veiling op eBay. Ondanks het feit dat haar diploma haar niet aan werk geholpen heeft, zou Stephanie toch opnieuw naar de universiteit gaan. Op deze manier wil ze vooral andere studenten waarschuwen voor de dure studentenleningen die in Amerika vaak gepaard gaan met een opleiding.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bron: Cosmopolitan 

Lang naar een job zoeken is nooit leuk, maar is voor veel mensen toch de realiteit. Heb jij deze vervelende gevolgen van te lang solliciteren al eens meegemaakt? Misschien weet je niet goed welke job nu het beste bij je past en hoe weet je wanneer het tijd is voor een nieuwe job?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content