Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Taylor Swift laat wens ziek meisje uitkomen

Het 4-jarig Amerikaanse meisje Jalene Salinas lijdt aan een agressieve vorm van hersenkanker en is terminaal ziek. Ze had nog één wens: met haar idool Taylor Swift dansen op het nummer Shake It Off. Een ontroerend verhaal...

Op Twitter probeerden veel mensen het meisje te helpen met haar wens door de hashtag #ShakeItOffJalene te gebruiken. En uiteindelijk kwam ook Taylor Swift te weten wat de kleine Jalene graag wilde.

De zangeres belde haar op via FaceTime van zodra ze terug was uit Londen. Jalene bleek namelijk te zwak te zijn om te kunnen dansen. 'Ik vind het zo jammer dat het niet zo goed gaat met jou', zei Taylor. 'Ik ben heel blij dat ik met je kan praten en ik ben ook blij dat je Shake It Off leuk vindt. Je ziet er heel mooi uit'.  Taylor sprak zo'n 20 minuten met het meisje, dat heel gelukkig was met het telefoontje, maar helaas niet veel kon zeggen omdat ze zich te slecht voelde.

Jalene kreeg ook een pakket met cadeaus van de zangeres. Na het telefoontje zei Jalene nog 'Love y'all' aan iedereen die haar steunt.
 

* Het is niet de eerste keer dat Taylor Swift een fan verrast.
* En ook haar beste vriend Ed Sheeran maakt graag tijd voor zijn fans.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '