Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© ANTONI SHKRABA via Pexels

Toon aan dat het oké is om te zweten, rood te worden of je (niet) comfortabel te voelen in die belachelijk strakke spandex.

OPROEP: deel jouw eerlijke sportselfie en schitter binnenkort in Flair

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Een te strakke of te losse sportbeha, zweet, afgetrapte loopschoenen,... Het is iets wat fitfluencers te vaak niet tonen. We willen bij Flair aantonen dat jezelf accepteren tijdens het sporten ook een prachtige vorm van self-love is, en daar hebben we jouw hulp voor nodig.

Hey, het is dik oké... om er na 10 minuten fietsen uit te zien alsof je gaat sterven, te sporten zónder wasbordje en je te ergeren aan die veel te enthousiaste fitnessinstructeur. Vul het lijstje aan met jouw herkenbare, grappige en/of gênante gedachten tijdens het sporten en toon samen met ons aan dat we allemaal onze kleine struggles hebben voor, tijdens en/of na het sporten. Bonuspunten voor wie ook een sportselfie durft achter te laten! Bijkomende vragen? Stuur dan een mailtje naar jolien.meremans@flair.be.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '