Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

Ze kreeg het orgaan deze zomer van haar beste vriendin.

WOW: Selena Gomez onderging een niertransplantatie

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Selena Gomez (25) onderging deze zomer een niertransplantatie. De zangeres lijdt aan lupus en een nieuwe nier was noodzakelijk. Ze kreeg het orgaan van haar beste vriendin.


We kregen Selena afgelopen zomer niet zo vaak te zien. Ze bracht wel nieuwe muziek uit, maar voor de rest bleef het wat stilletjes rond de zangeres. Vandaag legt ze op Instagram uit hoe dat kwam. Ze lijdt aan de auto-immuunziekte lupus, waardoor antistoffen tegen het eigen lichaam in alle organen afwijkingen kunnen veroorzaken. Daardoor moest ze dringend een nieuwe nier krijgen, en deze zomer onderging ze een niertransplantatie. Na de operatie volgde een lang herstel.

Dankbaar


Ze deelde vandaag een emotionele foto van zichzelf en haar bff in het ziekenhuis net voor de ingreep. Ze postte ook een foto van het grote litteken dat erna achterbleef. Ze bedankt in de emotionele post haar vriendin voor het allermooiste cadeau dat ze ooit kon krijgen. Francia Raisa stond zomaar belangeloos een van haar nieren af aan Selena. ‘Ik had dit nodig om opnieuw volledig gezond te zijn’, schrijft ze op Instagram. ‘Er zijn geen woorden genoeg om te beschrijven hoe dankbaar ik ben. I love you so much sis.’ Ze bedankt ook haar familie en de dokters en verpleegsters voor de goede zorgen voor en na de operatie.

Herstel


Selena zal binnenkort het hele verhaal van haar herstel delen met haar fans. Ze vindt dat Lupus jammer genoeg nog steeds enorm onderschat en misbegrepen wordt. Ze hoopt daar met haar getuigenis verandering in te brengen. Momenteel is Selena volop bezig met opnames voor een nieuwe Woody Allen-film.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '