Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Een veel te natte kus achter de sportzaal, een potje 'muilen' op je eerste fuif of toch maar een romantisch momentje op de kermis?

OPROEP: wat is het verhaal achter jouw eerste kus?

Annelies Hart

Op 6 juli vieren we een speciale feestdag: International Kissing Day! Om de heuglijke dag extra in de kijker te zetten, gaan wij bij Flair op zoek naar het meest grappige, gênante of leukste verhaal achter je eerste kus. Te veel tong, volledig ernaast of betrapt door mama? Laat het ons weten!

Oh die eerste kus... We lopen er eerst jaren over te fantaseren en te stressen, en wanneer het moment daar eindelijk is, lijkt het toch niet zo perfect als we in onze dromen hadden gehoopt. Op International Kissing Day is het tijd om die herinnering aan die eerste zoen nog eens boven te halen. Was hij even idyllisch als romcoms laten uitschijnen, of bleek de realiteit toch tegen te vallen?

Bij Flair zijn we op zoek naar jouw verhaal. Denk aan een veel te natte kus achter het cultureel centrum, een potje ‘muilen’ met een vreemde op je eerste fuif of toch maar een romantisch momentje op de kermis. Alles kan en mag, al dan niet anoniem!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '