Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Antwerpen in de kijker te zetten als studentenstad.

Op je lijf geschreven

Vitalski en Antwerpen Studentenstad roepen alle studenten op om een woord – met een link naar Antwerpen – op hun lijf te schrijven en het bewijs te posten op de website van Antwerpen Studentenstad.

Antwerpen is een A – typische studentenstad
Vitalski en Antwerpen Studentenstad roepen alle studenten op om een woord – dat ze associëren met Antwerpen  – op hun lijf te schrijven en het bewijs , dat kan een video of een foto zijn, te posten op de site: www.antwerpenstudentenstad.be/opjelijfgeschreven.   

Tot 14 april kan je insturen. Het manifest wordt getoond op 21 april en er gaan ook leuke beelden gemaakt worden met Evi Hanssen en Vitalski!

De mooiste beelden winnen niet alleen superleuke prijzen -zoals een kotconcert, gsm’s, bioscoopjaarabonnementen– , maar worden bovendien in een manifest gegoten met hulp van een Beruchte Antwerpenaar, namelijk Vitalski. Hij kneedt het geheel tot een mooie film die feestelijk vertoond zal worden op 21 april 2010 in de Arenbergschouwburg van Antwerpen. 

De boodschap van dit manifest is heel simpel : “Vorm Antwerpen als studentenstad mee in woord en beeld” en zorg ervoor dat ’t Stad op jouw lijf geschreven is.  

Enkele voorbeeldjes: 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '