Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Urban Outfitters

Deze trouwe vriendjes helpen je ongetwijfeld doorheen die ijskoude temperaturen.

OH MY: knuffel je warm met deze überschattige alpaca’s en worsthondjes

Chloë Foubert

Hoewel we vandaag eindelijk nog eens met onze snoet in de zon kunnen lopen, mogen we ons volgende week aan ijskoude temperaturen verwachten. Hoog tijd dus om je mooiste fleecedekentjes en sexy thermisch ondergoed uit de kast te halen. Is dat starterspakket nog niet voldoende voor een koukleum zoals jij? Dan zijn deze überschattige alpaca’s en worsthondjes ongetwijfeld iets voor jou!


Vergeet die klassieke warmtekruik of dat kersenpitkussen van oma, want deze winter kan jij je verwarmen aan het fluffy donsje van een alpaca. Oké, misschien geen levensechte, maar wel een miniversie die je tijdens koude winterdagen bij je in bed kan nemen. Bij Urban Outfitters shop je nu namelijk deze ultrazachte vriendjes die je eenvoudigweg kan opwarmen en vervolgens te pletter kan knuffelen. Onder dat witte donsje schuilen natuurlijke boekweitkorrels en lavendel waarmee je je koude voeten of handen niet alleen kan voorzien van de nodige warmte, maar ook stramme spieren kan verhelpen.

Feeling hot, hot, hot


Geen fan van die kameelachtige dieren? No worries, want je kan net zo goed een worsthondje in huis halen. Die onschuldige puppy-oogjes krijg je er gratis bij. Gooi je nieuwste vriendje trouwens niet te ver weg, want tijdens die hete zomermaanden kan je ze net zo goed in de vriezer stoppen en nadien als koelmiddel gebruiken. Hebben? Je scoort ze voor € 25 via de webshop. Wedden dat je huisgenoten jaloers zullen zijn? 😉

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '