Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Muziekkeuze verraadt je persoonlijkheid

Wat staat er in jouw top tien van vette platen? Je muziekkeuze vertelt meer over jezelf dan je denkt!

Volgens een Schots onderzoek vertelt onze muziekkeuze veel over onze persoonlijkheid. Naar welke deuntjes luister jij graag? Hier de verschillende types.

 • Klassiek
  Je barst van het zelfvertrouwen en voelt je goed in je vel. Daarnaast ben je creatief en doelgericht. Alleen ben je niet meteen zo'n sfeermaker door je introverte karakter.
   
 • Rock
  Ben je een typische headbanger? Dan ben je een harde werker met een gezond zelfvertrouwen. Als jij iets kiest, geef je je voor de volle honderd procent en ga je ervoor!
   
 • Country
  Een countryliefhebber is een extravert persoon die zorgt voor de nodige ambiance. Verveling en saaaaaai staat niet in haar woordenboek.
   
 • Dance
  Een stevige beat nodig? Dan val je onder de categorie creatievelingen. Je bent iemand die op zoek gaat naar niet voor de hand liggende oplossingen en je kan heel goed zelfstandig werken.
   
 • Indie
  Indielovers zijn mensen die barsten van de ideeën en de creativiteit. Ze zijn vaak kunstzinnig aangelegd, maar hebben wel bevestiging nodig.
   
 • Rap
  Als je iPod vol staat met liedjes van 50 Cent, Dr. Dre en Kanye West, dan weet je heel goed wat je sterke kanten zijn en zet je die extra in de verf. Zeker op feestjes steel jij de show.
   
 • Reggae
  Met Kardinal Official en Sean Paul in je oren, ben je op-en-top voorstander van een 'take it easy'-mentaliteit. Wat vandaag niet lukt, is voor morgen! Stress? No way!

 

 
We do love music:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '