Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Geef toe, we hebben er allemaal wel eens last van.

MUST VISIT: Antwerpen krijgt allereerste Puistenbar ter wereld

Dames en heren, geloof het of niet, maar op het einde van deze maand is de allereerste Puistenbar ter wereld een feit. Het Belgische bedrijf YUN Probiotherapy stampte deze pop-upbar uit de grond, en wij zijn nu al enorm benieuwd.


Neen, we verzinnen het niet. YUN Probiotherapy opent op 27 oktober de allereerste Puistenbar ter wereld. De feelgoodpop-upbar is er voor jong en oud, met of zonder puisten. Ach ja, we hebben allemaal wel eens last van een vervelende puist, een rood vlekje of een ander huidkwaaltje. Geef maar toe!

Bye bye taboe


Een goede 70 procent van de bevolking heeft wel eens last van een huidkwaaltje. Dat is behoorlijk veel, en toch schamen 7 op de 10 mensen zich hierover. Daarom wil YUN Probiotherapy dit thema bespreekbaar maken met deze ludieke pop-upbar. In de Puistenbar kan je terecht voor gezichtsbehandelingen, je krijgt er tips & tricks, al de puistenmythes worden er doorprikt (pun intended!), en in de secret pimple porn corner kan je in alle discretie een intieme vraag stellen.

Ben jij helemaal verkocht of ben jij gewoon supernieuwsgierig naar deze bar? Dan kan je vanaf 27 oktober tot en met 5 november een kijkje gaan nemen in de Wiegstraat in Antwerpen. Meer informatie vind je op de enige echte puistenwebsite.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '