Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram

Model verbergt haar huidziekte niet

'Try loving yourself'. Het is een uitspraak van de Afro-Canadese Chantelle Brown-Young, aka Winnie Harlow. Ze probeert het te maken als model en maakt van haar ziekte vitiligo haar handelsmerk. What a natural beauty!

Winnie Harlow heeft vitiligo, een huidziekte waardoor haar bruine huid vol witte vlekken staat. In plaats van haar huidaandoening te verbergen onder tonnen make-up, toont Chantelle haar ziekte, omdat net die pigmentvlekken haar zo uniek maken. Haar vlekken zijn haar trademark geworden.

 

America's Next Top Model?

Chantelle is prachtig, en zo inspirerend. Ze heeft dan ook heel veel fans op Instagram. Ze doet nu zelfs mee aan America's Next Top Model en hoopt zo lotgenoten een hart onder de riem te steken. Ze wil de wereld vooral laten zien dat je je voor zo'n ziekte niet hoeft te schamen en dat je er mee kunt leren leven. 19 jaar en al zoveel levenswijsheid... Wij hopen dat Chantelle binnenkort op de grootste billboards staat en haar inspirerende quotes, die mogen er zeker bij:

 

 'I loved myself and with that, opportunities started to fall into my lap. I thank God for all of them. Try loving yourself.'
 

Wil jij nog meer tips om jezelf graag te zien? Klik dan hier!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '