Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Het zou je kunnen helpen om anderen te overtuigen.

TikTok is helemaal in de ban van deze manifestatiemethode

De redactie

Manifesteren is intussen al een tijdje hot op TikTok. Het platform bulkt van de tips om je dromen te doen uitkomen en doelen na te streven, en sinds kort doet er een nieuwe manifestatiemethode de ronde die je daarbij kan helpen: de fluistermethode.

‘Manifesteren is de kunst om je dromen te realiseren. Alles wat je om je heen hebt of ziet, zoals je job of het huis waar je woont, heb je onbewust gemanifesteerd. Manifesteren is dus een van de meest gegronde dingen die er zijn’, vertelde manifestatiecoach Willemijn Welten ons eerder al. Er bestaan een heleboel manieren om te manifesteren, waarvan de 3-6-9-manifestatiemethode ongetwijfeld een van de populairste is. Alhoewel, sinds kort gaat er op TikTok een nieuwe tip viraal die manifesteren toegankelijker maakt. Enter: de Whisper Method ofte fluistermethode.

Werkt het?

De fluistermethode zou je volgens TikTok vooral kunnen helpen om anderen te beïnvloeden. TikTokster @hothighpriestess legt in een van haar video’s uit hoe je het zelf kan toepassen. ‘Visualiseer de persoon op de plek waar je denkt dat hij/zij zich op dat moment bevindt. Stel je daarna voor hoe je naar hem/haar wandelt en drie keer na elkaar in zijn/haar oor fluistert wat je van hem/haar verwacht. Kus die persoon daarna nog op het voorhoofd’, legt ze uit. Opgelet: het is de bedoeling dat je enkel dingen fluistert die een positieve invloed kunnen hebben.

@hothighpriestess

Replying to @arlynh15 the whisper method

♬ Paris – 斌杨Remix

Droom je er bijvoorbeeld van om samen met je beste vriend(in) naar Bali te reizen of hoop je dat je mama stopt met roken? Dan kan je beroep doen op de fluistermethode. Of het ook effectief zal werken? Volgens de reacties op TikTok is de kans alleszins reëel. Zo beweren heel wat gebruikers dat het bij hen het gewenste effect had, al moesten de meesten daar wel even op wachten. ‘Tijd is echt iets dat je los moet laten bij manifesteren. Alles gebeurt precies op het juiste moment’, vertelde Willemijn Welten daarover. Verwacht dus niet dat die droom meteen zal uitkomen. ‘De dingen komen altijd precies op het moment waarop ze moeten komen. Als iets er nog niet is, wil dat zeggen dat het nog niet het juiste moment is.’

@bitchcraft444

Whisper method tutorial as requested 🥰Turn that volume up and try thisssss!! Rn!! #fyp #manifesting #whispermethod #manifefestingtutorial #shifting

♬ Aesthetic – Tollan Kim
Tekst: Sarah Mangeleer

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '