Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

'Ik ben 4,5 kilo bijgekomen de voorbije zes maanden en ik voel me geweldig', aldus de zangeres.

Jessie J haalt fel uit naar bodyshamers op Instagram

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Jessie J (34) is het kotsbeu dat mensen commentaar geven op anderen hun gewicht. Iemand zei letterlijk dat het leek alsof ze zwanger was. Een opmerking die er enorm hard inhakt bij de zangeres, want ze verloor eind vorig jaar haar ongeboren kindje. ‘Ik ben 4,5 kilo bijgekomen de voorbije zes maanden en ik voel me geweldig’, aldus Jessie J.

Jessie J vierde enkele dagen geleden haar 34ste verjaardag. Ze deed dit door in een ijskoud meer te springen of moeten we zeggen strompelen, want het ging niet zo vlotjes en werd gevolgd door de nodige kreetjes. Hilarisch! In het onderschrift schreef ze dat 33 niet haar favoriete jaar was. De zangeres verloor in november 2021 namelijk haar ongeboren kindje. Tijdens mijn derde echo kreeg ik te horen dat er geen hartslag meer was‘, vertelde ze toen.

‘Mij kan het niks schelen’

Ze vertelt dat ze ondanks haar pijn wel leerde om nóg meer van het leven te genieten. Toen iemand recent zei ‘Je ziet er zwanger uit’, kon Jessie J dit dan ook niet zomaar laten passeren. Ze haalde fel uit naar de bodyshamers in haar Instagram Stories. Ze vindt het enorm frustrerend dat mensen anno 2022 nog steeds commentaar geven op anderen hun lichaam. ‘Ik ben 4,5 kilo bijgekomen de voorbije zes maanden en ik voel me geweldig’, aldus Jessie J.

‘Het kan zijn dat die kilootjes er blijven aanplakken of niet, of er kunnen er nog bijkomen’, gaat de zangeres verder. ‘Wie kan het wat schelen?! Mij kan het niks schelen, zolang ik me maar goed voel en gezond ben.‘ Amen!

Niet oké

‘Tenzij mensen of ik je echt om je mening vragen, is het niet iets dat helpt of nodig is’, besluit Jessie J. ‘Het is echt niet oké om commentaar te geven op iemand zijn of haar gewicht. Ik zie dit zo vaak op sociale media en ik weet dat dit ook in het echte leven gebeurt. Vreemd dat er nog steeds mensen zijn die dit niet snappen.’

Instagram @jessiej

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '