Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Je partner vooral zien als iemand bij wie je met problemen terechtkan, is funest voor de sfeer en je seksleven.’

JAARHOROSCOOP 2023: de Schorpioen neemt z’n partner al snel voor lief

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wordt het een stomend heet 2023 of staan er grote veranderingen op het menu? Flairastrologe Esther voorspelt wat het nieuwe jaar voor de Schorpioen in petto heeft.

Ander sterrenbeeld? Hier vind je alle jaarhoroscopen!

Liefde & relaties

Je neemt je partner dit jaar al snel voor lief en je ziet hem, haar of die soms vooral als iemand bij wie je je zorgen en problemen kwijt kan. Dat is funest voor de sfeer en je seksleven. Maak het af en toe weer spannend door samen weg te gaan of het over iets positiefs te hebben. Als single heb je niet direct behoefte aan een date. Toch staat er in juli iets fijns te gebeuren!

Job & studie

Onderschat jezelf niet dit jaar, Schorpioen. Ook al zijn er veranderingen op komst en moet je misschien van job of studie veranderen, dat hoeft niet negatief te zijn. Je hebt voldoende kennis, ervaring en talenten om ook daar weer een succes van te maken!

Financiën

Maak je niet te veel zorgen over je financiën, dat heeft geen zin. Dat levert alleen stress op en geen oplossingen. Vertrouw op je eigen creativiteit om er steeds weer het beste van te maken.

Gezondheid

Je zorgen maken en stressen is niet goed voor je gezondheid. Piekeren en klagen ook niet. Leid jezelf dus af wanneer dat gebeurt. Of omring je met vrolijke, positieve mensen of hobby’s.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '