Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ga naar huis met een zwangerschapsoutfit van mama.licious!

Flairs bolle buiken shoot

Ben jij trots op je bol buikje? Zou je graag een mooi aandenken willen aan je zwangerschap?Schrijf je in voor de Flair Bolle Buiken Fotoshoot! Flair trakteert je op een fotoshoot én op een modieuze zwangerschapsoutfit van mama.licious!

De visagisten van Ici Paris XL zullen ervoor zorgen dat je stralend op de foto kan. De Kreatos kapper maakt dat je haar helemaal goedzit. Mama.licious  zorgt voor een modieuze outfit zodat je stralend op de foto kan. En de fotograaf tenslotte zorgt ervoot dat je bolle buik supermooi in beeld wordt gebracht.

Van mama.licious krijgen we een stylist over de vloer die jou voor de fotoshoot in de tofste kledingstukken zal hullen. En, als kers op de taart, krijg jij de complete outfit* mee naar huis!

Zwanger en trendy voor de dag verschijnen?

Het fashionable zwangerschapsmerk mama•licious geeft je alvast een duwtje in de rug. mama.licious brengt zowel stoere als vrouwelijke mode voor de zwangere vrouw, die haar buikje eerder wil benadrukken dan verstoppen. Een juiste pasvorm en comfort voor de trotse mama-to-be wordt hoog in het vaandel gedragen.  Have a happy pregnancy!

mama.licious is verkrijgbaar in verschillende winkels. Voor meer info en verkoopsadressen kunt u terecht bij Bestseller, tel.: 03/237.50.00 – www.mamalicious.com.

Het resultaat toont Flair.be in een fotospecial en uiteraard krijg je de foto’s enkele dagen later in je mailbox.

Let op: inschrijving is verplicht en er is plaats voor max. 20 deelneemsters.


Schrijf je dus meteen in voor dit leuke event!
V
ermeld in onderstaand e-formulier je naam en hoeveel weken je zwanger bent. Laat zeker ook weten welk moment (tussen 16 en 20u) jou het beste past. Geef ook aan of jouw kledingmaat S, M, L o f XL is. Wij sturen je zo snel mogelijk een bevestiging.

Wanneer?
28 juni 2012 van 16u tot 20u.

Waar?
Sanoma Media Belgium
Telecomlaan 5-7
1831 Diegem

*outfit twv 80 euro per persoon

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '