Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

Benieuwd hoe dat ging?

Flair test uit: 1,5 liter water per dag

Elke week test iemand van onze redactie iets uit. Deze week is webredactrice Sandie aan de beurt. Zij gaat een hele week enkel water drinken. Een moeilijke opdracht voor iemand die normaal enkel Cola Light en fruitsap drinkt.

Deze week ga ik proberen om elke dag 1,5 liter water te drinken. Een must hoor ik je denken, maar voor mij helaas niet zo evident. Bij mijn ontbijt drink ik een glaasje fruitsap en bij het avondeten een blikje Cola Light…and that’s it.
 

Mijn collega’s waren lichtjes in shock en ook mijn mama zegt mij al jaren dat het ongelofelijk ongezond is. Ook kreeg ik verschillende vragen naar mijn hoofd geslingerd: ‘Hoe vaak ga je dan naar toilet?’ en ‘Heb je dan geen hoofdpijn?’ De details van mijn toiletbezoeken ga ik jullie besparen, maar last van hoofdpijn heb ik eigenlijk nooit.
 

Het probleem voor mij is dat ik gewoon geen dorst heb en eigenlijk drink ik niet zo graag water. Toch begin ik vol goede moed aan deze challenge en ben benieuwd naar de gevolgen. Mijn huid ziet er helemaal niet slecht uit en voor de rest heb ik geen lichamelijke klachten.

 

waterfles

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '