Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @themodernmumma

Inclusief inspirerende boodschap.

Deze mama deelt eerlijke foto van haar buik enkele dagen na haar keizersnede

Wie denkt dat een keizersnede veel makkelijker is dan het persen en het zweten tijdens een natuurlijke bevalling heeft het grondig mis. Ja, ook dan ziet je lichaam af en dat is helemaal oké. Dat bewijst kersverse mama Mel Watts nog maar eens op Instagram.


De Australische mama Mel Watts is onlangs bevallen van haar vierde kindje. Iedereen weet dat je lichaam helemaal verandert tijdens je zwangerschap en ook na de bevalling is het niet makkelijk om je meteen lekker in je vel te voelen. En toch voelen de meeste kersverse mama’s zich onzeker na de geboorte van hun baby, maar daar wil Mel nu een einde aan maken.

Daarom deelde ze een foto van haar babybuikje op Instagram. Op de bovenste foto was ze dertig weken zwanger, en op de onderste foto toont ze haar buik vier dagen na haar keizersnede. De foto trekt meteen de aandacht, maar haar inspirerende boodschap naast het kiekje valt nog harder op. ‘Mijn buik is geen stukje bloederige kunst, maar het staat wel vol met striemen en putjes. Dit lichaam heeft mij een nieuw leven gegeven’, begint ze op Instagram.

‘Ik heb hem negen maanden beschermd en klaargestoomd voor zijn geboorte. Ik heb zo vaak getwijfeld over mijn lichaam. Ik heb zo vaak geduwd en getrokken aan delen van mijn lichaam die ik niet mooi vond. Maar in werkelijkheid heeft dit lichaam alles gedaan wat ik wilde. Voor sommigen is het niet magazine- of badpakwaardig, maar voor mij en mijn man is het de plaats waar onze baby’s zijn gegroeid. Op die plaats is alles begonnen. En dat is alles wat telt, toch?!’ Mels eerlijke woorden gaan ondertussen de wereld rond. Good job, mommy!

https://www.instagram.com/p/BVHXLI1DFsG/?taken-by=themodernmumma

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '