https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © photo news & julia giacomini via Unsplash

Onder andere Jennifer Lawrence, Britney Spears en David Beckham zijn 'slachtoffers'.

OOPS: ook deze celebrities hebben gruwelijke spelfouten in hun tatoeages

Herlinde Matthys

Sterren zwemmen in het geld, maar toch slagen ze er nog in om een tattoo artist te boeken die een spelfout tatoeëert die zo erg is dat zelfs een analfabeet zou beginnen huilen.


Ariana Grande houdt van tattoos, maar ze kiest niet altijd de meest doordachte tekeningen om op haar lichaam te vereeuwigen. Eerder moest ze al een tatoeage laten wegwerken die ze liet zetten voor haar toenmalige verloofde Pete. Nu de relatie gedaan is, maakte zijn naam plaats voor een zwart hartje. Lesje geleerd, zou je denken.

https://www.instagram.com/p/BtUgTbnn7h7/

Helaas liep het ook deze keer volledig fout. Ze koos enkele Japanse tekens op haar handpalm die de titel van haar nieuwste single ‘7 Rings’ moeten voorstellen, maar in werkelijkheid betekent het zinnetje: kleine barbecue. Toen ze terugging om de fout te corrigeren, ging het opnieuw mis en nu loopt de zangeres rond met ‘Japanse barbecue vinger’.

Beste missers


Ariana is niet de enige celebrity met een joekel van een spelfout op haar lichaam. Wij zetten de beste missers even op een rijtje voor jullie:

David Beckham


David liet uit liefde voor zijn vrouw haar naam in Hindi tatoeëren op zijn linkeronderarm. Helaas staat er nu Vihctoria in plaats van Victoria.

Jessie J


Jessie J wilde de titel van een van haar liedjes op haar heup: ‘Don’t lose what you are in the blur of the stars’. In haar tattoo staat lose helaas met twee o’s geschreven.

Rihanna


Rihanna wilde de Franse vertaling voor Rebel Flower in haar nek. Ze wist niet dat een bijvoeglijk naamwoord in het Frans achter het zelfstandig naamwoord komt en heeft daarom rebelle fleur in plaats van fleur rebelle staan. Dat heeft jammer genoeg geen betekenis.

Hayden Panetierre


Het loopt blijkbaar altijd fout bij andere talen, ook voor Hayden. Zij wilde ‘live without regrets’ in het Italiaans, maar de vertaling op haar ribben trekt op niets.

https://www.instagram.com/p/c0mpqZKT5y/

Britney Spears


Britney sloeg de bal niet één, maar twee keer compleet mis. Ze heeft een Chinees teken op haar heup dat ‘mysterieus’ moest betekenen, maar nu staat er ‘vreemd’. En in haar nek wou ze ‘God’ , maar ook dit liep niet zoals gepland. Van de mislukte tattoos is ondertussen geen spoor meer te bekennen.

Christina Aguilera


Christina koos de initialen van haar toenmalige man Jordan Bratman, maar kreeg in de plaats het Hebreeuws voor ‘twaalf’. Een geluk bij een ongeluk, want de twee zijn ondertussen uit elkaar.

Jennifer Lawrence


Jennifer misplaatste de 2 in haar H20 tatoeage, niet onder maar boven de letters. Oops! ‘Ik had het beter moeten opzoeken op Google’, aldus de actrice.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content