Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga

Ook met je bleke huid kan jij stralen deze zomer!

Bleekscheet? Met deze tips omarm jij je bleke huid deze zomer

Als jij een bleke huid hebt, heb je misschien al vaak gefrustreerd naast je mooi gebruinde vriendinnen op het strand gelegen. Maar niet langer! Het is tijd om je bleke huid te omarmen en met deze tips lukt dat zeker.

1. Draag hoeden

 

Je geeft je outfit een upgrade door er een leuke hoed aan toe te voegen. Bovendien is die hoed ook mooi meegenomen als je makkelijk verbrandt. Een grote ‘floppy hat’ bedekt niet enkel je gezicht en hoofd, maar ziet er ook nog eens glamoureus uit!

 

2. Probeer een felle lippenstift

 

Felle lippen zijn supermooi bij een bleke huid. Breng een keertje koraal- of heel fel rood aan: die tinten zorgen ervoor dat je lippen mooi in de verf staan.

 

3. Ga op zoek naar de juiste blush

 

Probeer perzik en koraalrood te vermijden in een blush. Die tinten zorgen ervoor dat je er ietwat ‘oranje’ gaat uitzien. Je kiest beter voor een zachtroze tint. Die sluit mooier aan bij je natuurlijke blos.

 

4. Gebruik de juiste zonnecrème

 

Of je nu tien minuten of twee uur buitenkomt, je moet je altijd insmeren. Ga daarom op zoek naar een zonnecrème waar je je goed bij voelt. En vergeet zeker niet regelmatig te smeren. Je huid zal je dankbaar zijn!

 

5. Besteed aandacht aan je nagels

 

Wie haar bleke huid heeft aanvaard, heeft geen behoefte meer aan zelfbruiner. Lak je nagels lekker in een opvallend kleurtje

 

 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '