Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Joel Hoylaerts/Photo News

'Ik haat het, maar het hoort ook bij me.'

‘Big Brother’-presentatrice Geraldine Kemper deelt eerlijke beelden van huidaandoening

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Terwijl Geraldine Kemper voornamelijk goedlachs op haar Instagramfoto’s staat, deelt de ‘Big Brother’-presentatrice nu ook rauwe eerlijkheid. Ze postte namelijk prachtige foto’s van haar huidaandoening en helpt zo het taboe te doorbreken.

#bodypositivity kennen we natuurlijk allemaal, maar ook #skinpositivity is al een hele tijd een taboedoorbrekende beweging op het internet. Geraldine Kemper, die momenteel samen met Peter Van de Veire het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ presenteert op Play4, laat zien dat ze ook veel belang hecht aan die vorm van self-love.

De Nederlandse presentatrice deelde namelijk met haar 635.000 volgers op Instagram onderstaande beelden van haar psoriasis, een chronische schilferende huidziekte die voor jeuk zorgt. Ze deelde drie prachtige zwart-witfoto’s gemaakt door de Amsterdamse fotograaf Nanda Moira Hagenaars. In de caption schreef ze het volgende:

‘Welcome to my galaxy. Onzeker. Boos. Jeuk. Krabben. Pijn. Sneeuw. Luipaard. Spikkels. Vlekjes. Dalmatiër: Psoriasis. Ik haat het, maar het hoort ook bij me. Dit keer wilde ik het vastleggen en omarmen. Ook deze kant van mezelf laten zien, want ook zo mag ik er zijn.’ De fotograaf gaf ze credit en lof: ‘You always make me feel beautiful‘.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ze kreeg onder de foto’s heel veel positieve reacties, waaronder een hartje van ‘Hou je bek en bef me’-zangeres Merol. Curvy topmodel Danielle van Grondelle reageerde met drie hartjes en ‘mooiste’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '