Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Wie verdient volgens jou een koffertje vol energie?

7 tips om je energie tijdens het najaar op peil te houden (+ WIN!)

Ah, het wordt weer herfst. De koude en donkere dagen sluipen in ons huis én in ons lijf. Blijf je 's ochtends ook liever onder de wol liggen in plaats van jezelf naar die koude badkamer te slepen? Kruip je 's avonds liever onder een warm dekentje met een hete mok chocomelk dan met je vrienden uit te gaan? We feel your pain! Maar dankzij deze tips krijg je in no time een flinke energieboost.

Uit een enquête die Supradyn hield onder 1.566 Belgen blijkt dat maar liefst 90 % van de Belgische bevolking zich wel eens moe voelt, 85 % zou zich minstens 1 keer per week moe voelen. Vooral als de 'r' in de maand is, zouden we extra veel behoefte hebben aan een flinke energieboost. Wij hebben enkele tips!

 

1. Slapen

Heel erg logisch: wie moe is, heeft slaap nodig. Zorg ervoor dat je voldoende, kwalitatieve nachtrust hebt.

 

2. Frisse neus halen

Een hele dag binnen zitten is sowieso geen goed idee. Ga onder de middagpauze even naar buiten, zet je raam open of maak van een korte wandeling je wekelijkse zondagactiviteit.

 

3. Bewegen

Shake that ass, neem de trap in plaats van de lift of ga 's avonds met de fiets naar de winkel. Heb je ineens die frisse neus ook gehaald.

 

4. #healthyschmealthy

Eet gezond en ban suikers, die geven je energieniveau slechts een korte boost.

 

5. Ticket naar de zon

In de herfst hebben we vaak een tekort aan vitamine D. Zoek de zon op, het zal je meer dan deugd doen!

 

6. Me-time

Neem tijd voor jezelf. Rust een beetje. Lees een boek of kijk een film en dommel zachtjes weg. Boek een massage. Schenk jezelf een glas wijn in en blader rustig door je favoriete magazine.

 

7. Vitaminekuur

Het kan ook deugd doen om twee keer per jaar een vitaminekuur te nemen om je lichaam voor te bereiden op de seizoenswissel. De multivitaminekuur van Supradyn is bijvoorbeeld zo'n complete en hooggedoseerde kuur, die je 30 dagen lang neemt.

 

 

Ken jij iemand die een koffertje vol energie t.w.v. € 230 verdient?

Dankzij Supradyn mogen wij maar liefst 150 koffertjes vol energie weggeven. Verdient jouw beste vriendin, moeder, zus... zo'n koffertje? Laat hieronder dan snel een boodschap achter waarom net die persoon deze leuke prijs moet winnen, en wie weet, wordt hij/zij binnenkort verrast met één van de energiekoffertjes. De wedstrijd loopt nog t.e.m. 4 oktober 2016, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

 

Wat zit er in het koffertje?

  • Supradyn Energy Gummies ondersteunt het energiemetabolisme bij tijdelijke vermoeidheid om in topvorm te blijven. Sinaasappelsmaak, kersensmaak en frambozensmaak.
  • Bepanthen Lipcrème verzacht, hydrateert, voedt de lippen, aangetast door externe factoren zoals wind, koude en hitte en maakt ze opnieuw glad en soepel.
  • Priorin Volume & Glans Shampoo is een revitaliserende shampoo voor meer volume en een intense glans van het haar.
  • Priorin capsules 60 draagt bij tot de instandhouding van volumineus, glanzend en sterk haar.
  • Kneipp douche lavendel heeft een rustgevende, verzachtende en harmoniserende werking en brengt zowel je lichaam als geest weer tot rust.
  • Kneipp Detox kruidenthee helpt bij het verwijderen van gifstoffen en draagt bij tot je vitaliteit en energie.

 

Wedstrijdformulier

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '