Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Miley zette de trend: raver-girl beauty

Let op, want er waait een nieuwe wind door je make-uptasje, te weten: raver-girl beauty. We gaan meer experimenteren met rebelse haarstijlen (zie: Miley) en felle kleuren en accenten op ons gezicht. Met een sportieve, jonge en frisse look is natuurlijk nooit iets mis, dus wij verzamelen as we speak al onze felgekleurde eyeliners.

punk

De modeshow van Meadham Kirchhoff ademde 'dirty punk', maar wel met een raver-accent. Magenta lijnen bij de wenkbrauwen, bordeaux vormen rond de ogen... Heerlijk om naar te kijken en om geïnspireerd te raken, maar zo zouden we niet direct de deur uit gaan. Tip: laat je felle eyeliner niet verder komen dan net boven je pupil. Zo komen je ogen het best tot hun recht. Perfect voor je volgende night out. (Foto: Maybelline)

 

mohawk

Make-upartiest Guido Palau noemde deze haarstijl de 'mod mohawk'. Perfect voor een doorweekse dag, maar mét rebelse toets. (Foto: Redken)

 

eye

Een neon accent bij je ooghoeken is onze nieuwe favoriete beauty trick. Visagist Peter Som kwam met dat idee, en wij zijn mee. Kan perfect voor overdag, en 's avonds werk je af met een toefje glitter. (Foto: M.A.C.)

 

Lees ook:

  • Makkelijk een prachtige eyeliner zetten? Dat doe je met plakband!
  • De beste kapsels van de fashion week vind je hier.
  • Ook superhip nu: de nieuwe vlecht.

 

Bron: R29

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '