Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

En dit in minder dan tien minuten!

Met dit handige trucje maak je de mooiste beach waves

Beach waves zijn enorm geliefd bij celebs, maar ook wij zijn er dol op. Je kan aan de slag gaan met je krultang, maar ook met een stijltang kan je deze geliefde golfjes creëren. Nicci Welsh, een haarstyliste uit Denemarken, heeft hiervoor een handig trucje!

Met je stijltang kan je natuurlijk verschillende kanten uit. Je kan je haar kaarsrecht maken, de mooiste krullen toveren en ook golfjes kan je er makkelijk mee creëren. Nicci Welsh heeft een techniek ontdekt om heel snel en makkelijk beach waves te maken.

Aan de slag

Ze noemt haar techniek ’S waves’ of ‘Scandi waves’. Het enige wat je nodig hebt, is een haarborstel en een stijltang. Hoe ga je nu precies te werk? Neem een pluk haar en borstel er even door. Belangrijk is dat je haarlok niet te groot is. Vervolgens ga je het bovenste deel in een S-vorm duwen, daarna neem je er je stijltang bij. Ga zachtjes met je stijltang over dit stuk. Dit doe je niet in een vloeiende beweging, maar in verschillende stukjes.
 

Herhaal dit met de rest van je lok. Schuif je vingers naar beneden en duw het volgende deeltje in die S-vorm. In het filmpje zie je heel duidelijk hoe dit moet. Ook met de rest van je haar ga je deze techniek toepassen. Laat je lokken eerst afkoelen voor je er met je vingers doorgaat. Op het einde kan je de look nog een iets rommeliger effect geven.
 

Het voordeel van deze techniek? Je krijgt meer volume en bovendien heb je meer controle. Zo kan je zelf beslissen waar je waves beginnen en hoe groot ze zullen worden. Het gaat ook een stuk sneller. Op minder dan tien minuten tijd heb je deze mooie beach waves gemaakt.

Nog meer inspiratie:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '