Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

3 makkelijke kapsels voor elke dag

Ben je het beu om je lokken altijd los te dragen of wil je eens iets anders dan een klassieke paardenstaart? Deze drie kapsels zijn niet alleen makkelijk, ze kosten je ’s morgens maar vijf minuten extra.

https://www.youtube.com/watch?v=9oZouS4wvdA

  

Bron: disfordazzle

Het halve dotje

  1. Breng wat droogshampoo aan op je haar; dit zorgt voor meer structuur en volume.
  2. Laat dit even inwerken en ga vervolgens met je handen door je lokken.
  3. Maak met je vingers een scheiding in de bovenste helft van je haar en hou een pluk apart. Borstel dit stuk nog even goed door.
  4. Draai deze lok rond je vingers om er een dotje van te maken. Bevestig met een elastiekje en klaar! Makkelijk toch?

Extra: Als finishing touch kan je eventueel nog wat volumespray aanbrengen.

 

Half-up twist

  1. Maak een diepe zijscheiding in je haar en borstel alles eens goed door. Neem nu twee plukken aan de voorkant en hou deze even apart.
  2. Je gaat nu de achterzijde van je coupe touperen. Doe dit in kleine plukjes, je kan ook wat haarspray toevoegen voor meer textuur en volume.
  3. Zorg ervoor dat alles glad is en er geen haren uitsteken. Zet alles vast met behulp van schuifspeldjes.
  4. Neem de pluk langs de voorzijde van je hoofd. We gaan niet voor een vlecht, maar voor een leuke twist. Verdeel de pluk in twee en draai elk stuk een kwartje in de tegengestelde richting.
  5. Vervolgens draai je ze over elkaar heen en pin je de lok aan de achterkant van je hoofd vast. Dit hoef je niet netjes te doen, het geeft een messy look. Je doet net hetzelfde met de lok langs de andere zijde van je hoofd.

 

90’s waves

  1. Maak een scheiding in je haar en breng een spray aan die je coupe beschermt tegen de warmte. Voor deze look gaan we immers aan de slag met een stijltang.
  2. Verdeel je haar in vier stukken en vlecht deze stukken.
  3. Neem je stijltang en ga hiermee over de vlechtjes. Dit doe je door te drukken. Het resultaat zijn 90’s-achtige golven. Heb je liever wat grotere golven? Verdeel je haar dan in twee vlechten. Hou je van een messy look, breng dan wat beachspray aan. Dit maakt het geheel net ietsje rommeliger.
  4. Is het geheel een beetje too much voor je, maak dan opnieuw een zijscheiding in je kapsel. Vervolgens maak je net zoals in de vorige look een twist in je haar en pin je deze achteraan vast

 

Voor nog meer filmpjes, check dan zeker disfordazzle op haar kanaal.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '