Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De truc met het haarbandje: 1 kapsel, 9 looks

Geen idee wat je met dat lange haar van je moet doen? Steek er eens een haarbandje in: hip, makkelijk én veelzijdig. Of hoe je met 1 kapsel 9 verschillende looks kan creëren.

Look 1

Look 1

Maak een middenscheiding. Maak drie à vier vlechtjes van verschillende dikte in je haar en kies voor een gevlochten haarbandje in leer.

Look 2

Look 2

Toupeer je haar aan de kruin en kam het nonchalant naar achteren. Speld achteraan vast met enkele schuivertjes en breng je haarbandje aan. Camoufleer de elastiek van je haarband met enkele haarlokken.

Look 3

Look 3

Maak met een krultang wat losse krullen in je haar. Toupeer je kruin en maak een zijlijn. Geheime wapen? Je haarband met bloemetjes.

Look 4

Look 4

Kam je haar naar achteren en maak een lage schuine staart. Breng op de haarscheiding je haarband aan.

Look 5

Look 5

Toupeer je haar aan de kruin. Maak een middelhoge nonchalante knot. Breng twee verschillende bandjes aan die je een tweetal centimeter uit elkaar zet. Met een puntkam trek je wat volume in het haar tussen de haarbandjes.

Look 6

Look 6

Maak een hoge staart. Toupeer je staart zodat hij wat messy wordt en fixeer met haarlak. Draag je strikje een klein beetje zijdelings.

Look 7

Look 7

Hoge knot maken, vastspelden en bandje erin. Dat streepje fluo maakt van jou een echte hot chick.

Look 8

Look 8

Maak een zijscheiding in je haar en toupeer je haarwortels. Leg je voorste haarpartij een beetje over je voorhoofd als een pony en speld vast. Je achterste haarpartij breng je samen in een staart. Toupeer je staart voor meer volume en draai hem in een elegante knot. Speld vast. Breng tot slot je haarband, met ijzerdraad in, aan.

Look 9

Look 9

Bed hair? Perfect! Maak een middellijn, kneed wat texturiserende spray door je haar en zet je haarband op!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '