Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Als je op zoek bent naar een betaalbare highlighter die je een natuurlijke glow geeft dan is deze the one.'

Flair Beauty testteam: Master Chrome Metallic Highlighter in ‘Molten Rose Gold’ van Maybelline

Beautyvlogger Charlotte (26) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.


Master Chrome Metallic Highlighter in ‘Molten Rose Gold’ van Maybelline: 8,5/10


Prijs/kwaliteit

€ 12,99 is echt niet veel voor zo’n goede highlighter.

Textuur

De textuur van dit poeder is heel erg fijn, wat bijdraagt tot een natuurlijk effect.

Pluspunten

Als je op zoek bent naar een betaalbare highlighter die je een natuurlijke glow geeft dan is deze the one. Het poeder is bijzonder fijn gemalen waardoor de highlighter crèmig aanvoelt. Hij verdeelt vlotjes over je huid en geeft totaal geen poederig effect. Je ziet ook geen glitters op je huid liggen, wat bij goedkope highlighters vaak het geval is. Het effect is echt eerder metallic en dus glanzend, waardoor je huid een gezonde glow krijgt.

Minpunten

De verpakking ziet er niet erg luxueus uit en wordt vrij snel poederig en vuil. Ik merk dat hij ook niet altijd even makkelijk opent. Uiteraard kan je voor die prijs geen superdeluxe poederdoosje verwachten.

Zou ik het opnieuw kopen?

Als ik hem ooit helemaal opgebruik, ja. Maar dat duurt nog wel even, denk ik.

Ik heb een paar verschillende highlighters in de badkamer liggen om regelmatig te gebruiken, maar ik betrap mezelf erop dat ik telkens opnieuw naar deze grijp. Ik ben specifiek fan van de tint ‘Molten Rose Gold’. Hij past perfect bij mijn lichte huid maar ik ben zeker dat hij ook werkt voor de iets getintere huid. De Master ‘Holographic’ versie kon me dan weer helemaal niet bekoren, ik vind de tinten van de Chrome veel natuurlijker overkomen.

Master Chrome Highlighter in ‘Molten Rose Gold’ – € 12,99 – Maybelline, bij Kruidvat.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '