https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Blondes have more fun!

Kim Kardashian is opnieuw blond

Kim Kardashian verscheen tijdens de New York Fashion week met een volledig nieuwe coupe. Ze kleurde haar kenmerkende lange zwarte haren spierwit.


Kylie Jenner is absoluut the queen of hair van de Kardashian/Jennerzussen. Zij probeerde letterlijk al alle kleuren, van groen over blauw tot een volledig regenboogpatroon in haar haar. Toch was het Kim die deze keer voor een drastische haarmetamorfose koos.

Geen pruik


Haarstylist Chris Appleton nam haar onder handen. Het resultaat: spierwit haar. Een groot contrast met haar anders pikzwarte, steile lokken. Ze verzekert haar fans dat het geen pruik is. Kim noemt het zelf de moderne versie van platinum blond. Het is niet de eerste keer dat de realityster en mama van twee haar haren blond kleurt. Zo koos ze twee jaar geleden voor een kortere, gouden bob.

Beschadigd


Toen Kim met haar familie hun thuisland Armenië bezocht, wilde ze absoluut haar natuurlijke kleur terug. In de maanden daarna begon het weer te kriebelen en overwoog ze om opnieuw over te schakelen naar blond. Maar ze moest haar haar eerst wat rust gunnen, want het was fel beschadigd door de vorige kleuring.

Juiste tint


Daarom gingen ze deze keer heel voorzichtig te werk. Kim liep zelfs een week rond met geel haar om uiteindelijk de juiste tint blond te verkrijgen. Ze is alleszins superblij met het resultaat en ze hoopt nog een hele tijd door het leven te gaan als blondine.

Twee jaar geleden had ze ook al blonde lokken:

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten