Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Mijn make-up gaat er heel vlot en snel af.'

Flair Beauty Testteam: kalmerende reinigingscrème met kamille van Yves Rocher

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Redactrice Ysaline (25) houdt van verwennerij, maar is in het dagelijkse leven vol deadlines, sociale afspraken, huishouden en welverdiende me-time van het principe ‘hoe simpeler, hoe beter’. Beautyroutines mogen – tenzij tijdens een avondje verwennerij – niet te veel tijd en moeite kosten. Dus is ze altijd op zoek naar hacks om op gemakkelijkere manieren door het leven te gaan.

Flair x Yves Rocher

Kalmerende reinigingscrème Pure Camomille: 8/10


Prijs/kwaliteit

Tien euro is een goede prijs voor de hoeveelheid die je krijgt en het resultaat dat het product levert. Ik ben wel benieuwd hoelang ik ermee kan doen als ik het product dagelijks gebruik, maar zelfs als de tube snel op is, is tien euro nog steeds heel budgetproof.

Geur en textuur

De geur is heel neutraal, perfect voor het gezicht dus! De crèmige – niet te dikke, maar ook niet te lichte – textuur zorgt ervoor dat het product heel gemakkelijk uit te smeren en af te wassen is.

Gebruik

Breng het product ’s morgens aan om je gezicht te reinigen of ’s avonds om je make-up te verwijderen. Je doet dit op een droog gezicht én je mag het ook gebruiken op de ogen en de lippen. Je masseert de crème zachtjes in en spoelt ‘m daarna weer af met water. Het duurt maar een minuut om mijn gezicht in te smeren en vervolgens het product er ook weer af te nemen. Ik moet een keertje meer en gedetailleerder wrijven om mijn mascara van de wimpers te krijgen, maar over het algemeen gaat het heel vlot. Ik heb bovendien geen vijf watjes nodig om alles te verwijderen. Goed voor mijn gezicht en voor het milieu!

Pluspunten

  • Je make-up gaat er héél vlot af, maar let wel goed op dat je je ogen grondig naspoelt zodat er geen restjes achterblijven.
  • De make-upremover droogt je huid niet uit, maar gaat ze net verzachten.
  • Het product is bio-afbreekbaar. De flessen zijn bovendien gemaakt van 100 % gerecycleerd en recycleerbaar plastic.
  • De Pure Camomille-lijn is specifiek gericht op de gevoelige huid en is dus uiterst geschikt voor mijn droge huid. Heb je geen idee welk huidtype jij hebt? Dan kan je altijd een huidanalyse laten doen bij Yves Rocher om daarachter te komen.


Minpunten

  • Ik heb het idee dat mijn waterproof mascara en lippenstift er iets minder vlot afgaan. Het lukt zeker met iets meer moeite, maar The Soothing Makeup Removing Oil kan hier eventueel een alternatief bieden. Die is namelijk ook geschikt voor waterproof make-up en werkt op dezelfde manier.


Een blijver?

Ik wissel mijn producten graag af, maar dit product zal ik zeker vaker gebruiken. Het is snel, efficiënt en niet duur. Mijn make-up gaat er heel vlot en snel af en mijn huid is meteen nadien zo zacht als een babyvelletje. Ik ben benieuwd of het ook op lange termijn een positief effect zal blijven hebben op mijn huid.

Productinfo

The Soothing Makeup Removing Cream – € 10,90 – Yves Rocher #revealyournature

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '