Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© photo tamara bellis by unsplash

Wij voegen het toe aan ons verlanglijstje.

Dit jurkje van Primark verovert Instagram

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Influencers en fashionista’s op Instagram zijn momenteel gek op één bepaald jurkje. Het kledingstuk heeft een slangenprint én is superbetaalbaar, want het komt uit Primark.


Slangenprint is ook dit jaar opnieuw hot. Primark speelt zoals altijd heel erg in op de laatste nieuwe trends, en daarom kan je in hun winkels verschillende items met die populaire tekening vinden. Eén kledingstuk springt er enorm uit, en dat is dit groene jurkje.

https://www.instagram.com/p/BrLVN6Ihz7S/?utm_source=ig_embed

Heel flatterend


Je zag de jurk ongetwijfeld al voorbijkomen op je Instagramfeed, maar dacht waarschijnlijk dat die van een of ander extreem duur modemerk zou zijn. Maar neen, het jurkje kan je gewoon bij Primark scoren! Het model van de jurk is flatterend voor elk lichaamstype. Het heeft een losse fit die tot net voorbij de knieën valt en er zit een mooie split in. Ook de stof voelt heel luxueus aan.

Gelukkig is het jurkje ook verkrijgbaar in de vestigingen in ons Belgenlandje. Niet veel geld meer over na de kerstperiode en je soldenaankopen van afgelopen weekend? Geen zorgen, want het kleedje kost slechts 25 euro.

https://www.instagram.com/p/BsYXFjQl2r1/

Wie niet zo van jurkjes houdt, kan ook een bloes (18 euro) of rok (17 euro) kopen met dezelfde print en stof als het populaire kleedje. Wij weten waar we dit weekend naartoe gaan!

https://www.instagram.com/p/BrXuY1Xl5h3/

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '