Home FASHION & BEAUTY Fashion YAY: Primark opent een tweede winkel in Brussel

YAY: Primark opent een tweede winkel in Brussel

Dit filiaal wordt dubbel zo groot als dat in de Nieuwstraat.

© Belga images & Instagram @primark

We hebben goed nieuws voor alle shopaholics, want Primark opent een tweede vestiging in onze hoofdstad. Ze zullen bovendien hun winkel in de Brusselse Nieuwstraat ook uitbreiden.

De place to be om de allernieuwste trends en toffe interieurspulletjes te scoren zonder dat we ons maandloon er in één keer doorjagen, is ongetwijfeld Primark. De Ierse winkelketen heeft in ons land al zes vestigingen: Gent, Hasselt, Luik, Antwerpen, Charleroi en Brussel. Daar komt nu eentje bij en het merk koos opnieuw voor onze hoofdstad.

De eerste Brusselse vestiging van Primark ging open in 2014 en dat was een schot in de roos. De eerste weken stonden er ellenlange wachtrijen om de winkel nog maar binnen te kunnen gaan. Of het nu opnieuw zo een vaart zal lopen, valt af te wachten, want ondertussen kan je dus in heel wat grote steden je slag slaan in een filiaal van de keten.

Een waar shopparadijs

De zevende Primark winkel van België opent in het voorjaar zijn deuren op de Elsensesteenweg 63-65 op de plek waar vroeger Sports Direct zat en in het pand ernaast. Beide gebouwen werden het afgelopen jaar volledig verbouwd tot een waar shopparadijs. Deze vestiging zal dan ook een pak groter zijn dan die in de Nieuwstraat met maar liefst 5.500 vierkante meter en 330 medewerkers. Primark heeft grote plannen met ons Belgenlandje, want ook het Brusselse kleine broertje zal uitgebreid worden in 2019.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.