https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © @hannamw via Instagram

ZIEN: is dit nu al dé it-jurk van 2019?

Instagram biedt ons dagelijks de meest hilarische memes en schattige filmpjes van puppy’s en kittens, maar wij gebruiken het platform nog het liefst om nieuwe trends en merken te ontdekken. Zo spotten wij in onze feed al meermaals dezelfde jurk die weleens de eerste it-jurk van 2019 zou kunnen zijn.


Van de Deense Emili Sindlev tot de Madrileense María Bernad: zowat elke grote modeblogger op Instagram lijkt overstag te gaan voor dezelfde oversized jurk met pastelkleurige bloemenprint.

Bestellen via DM


Het label achter de it-jurk heet M.92 en werd pas vorig jaar opgericht door twee zussen uit Londen. Het duo focust zich volledig op Instagram en heeft dan ook geen website of webshop. Wil je iets bij de zussen bestellen, gebeurt dat via e-mail of een privébericht en vervolgens PayPal.

Omdat M.92 graag exclusiviteit wil garanderen, wordt de oplage met opzet laag gehouden. In tegenstelling tot de meeste it-items is de ‘balloon-sleeved floral dress’ zoals het label z’n jurk noemt, hoegenaamd niet duur. Voor £ 150 (omgerekend zo’n € 170) is de volumineuze jurk met pofmouwen de jouwe.

Hieronder zie je hoe onze favoriete influencers de it-dress stylen en combineren:

Charlotte Jacklin

Emili Sindlev

Hanna Stefansson

María Bernad

Hanna MW

[td_smart_list_end]

Nog meer mode: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content