Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pedro Henrique Santos via Unsplash

Beautyredactrice Charlotte toont in haar laatste vlog alvast hoe het moet.

INSPIRATIE: deze celebs kleurden hun lokken pastelroze tijdens de lockdown

Als het op quarantainekapsels aankomt, blijkt er vooral een trend erg populair te zijn. Zo kleurden heel wat celebs hun haar pastelroze. Kijk bijvoorbeeld maar naar Dua Lipa, Sarah Michelle Gellar of naar onze eigen beautyredactrice Charlotte. Kriebelt het bij jou om zelf aan de slag te gaan? Laat je dan inspireren door onderstaande voorbeeldjes.


Pastelroze haar was in het verleden al erg populair, maar tijdens de lockdown is deze haarkleur weer aan een opmars begonnen. Zo besloten heel wat celebs om te experimenteren met hun haarkleur tijdens deze quarantaine en wij hebben alvast onze favoriete looks op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

Sarah Michelle Gellar


Actrice Sarah Michelle Gellar waagde zich vorige week aan roze lokken. Bij haar zie je een duidelijke mix van enkele felle en minder felle lokken én we moeten toegeven dat het haar fantastisch staat.

Jennifer Love Hewitt


Jennifer Love Hewitt bewijst dan weer dat je geen (licht)blond haar moet hebben om je haar succesvol roze te kleuren. De zangeres heeft normaal gezien bruine lokken, maar ruilde deze zo’n drie weken geleden in voor een iets fellere roze tint.

https://www.instagram.com/p/B–ZD3NAcrY/?utm_source=ig_embed

Dua Lipa


Ook Dua Lipa was meteen mee met de trend, want zij deelde zo’n drie weken geleden al een foto op haar Instagramaccount. Zij koos ervoor om slechts enkele lokken felroze te kleuren en ze riep hiervoor de hulp in van haar vriendje Anwar Hadid.

Anna Camp


‘Pitch Perfect’-actrice Anna Camp waagde zich nog maar vijf dagen geleden aan de trend en koos voor een ombre-effect. Haar haarwortels behielden hun blonde kleur, maar gaan dan vervolgens over in knalroze. Gedurfd, maar de actrice kan het zeker hebben!

Beautyredactrice Charlotte


Last but not least ruilde ook beautyredactrice Charlotte haar blonde haren in voor roze lokken. In haar laatste vlog laat ze alvast zien hoe ze haar coupe zelf onder handen neemt en toont ze je meteen ook welk product ze hiervoor gebruikt heeft. Handig voor als je de trend zelf een keertje wil proberen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '