https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Pexels

Van minimalistisch tot botanisch.

INSPIRATIE: 7 x creatieve nail-art om deze zomer uit te testen

Het lijkt misschien niet zo als we naar buiten kijken, maar het is wel degelijk officieel zomer. Je garderobe is misschien al summerproof, maar is je beautylook dat ook? Deze zeven creatieve nail-artideeën maken het plaatje af.

1. Minimalistisch wit


Nee, je bent niet verplicht om bij zomers weer voor pasteltinten of knalkleuren te kiezen. Deze vier voorbeelden bewijzen dat witte minimalistische nail-art net zo stijlvol kan zijn.

2. Negative space


Negative space nails, waarbij een deel van de nagel blanco blijft, is al een tijdje aan een opmars bezig en wij begrijpen helemaal waarom. Je kan er alle kanten mee uit en aangezien elke nagel er anders mag uitzien, valt het niet op wanneer je een foutje maakt. Ideaal!

3. Geometrisch


Geef je manicure een architecturale toets en ga aan de slag met vormen en lijnen. Deze vier geometrische ontwerpen doen ons hart alvast sneller slaan!

4. French mani 2.0


De French mani is al een tijdje terug, maar wel in een nieuwe jasje. Van glitter tot regenbogen: de zomer zal voorbij zijn voor je alle varianten hebt kunnen testen!

5. Mix & match


Mix verschillende tinten, maar blijf in hetzelfde kleurenpalet. Dan krijg je dit vrolijke resultaat.

6. Zeg het met een bloemetje


We weten het, Miranda Priestly. Flowers for spring – of summer in dit geval – zijn allesbehalve groundbreaking. Maar wel lief, toch?

7. Touch of glitter


There’s no such thing as too much bling, is een leuze waar wij al jaren bij zweren. Wie bang is dat z’n manicure té kitscherig wordt, houdt het beter subtiel met een streepje glitter.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content