Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© & Other Stories

Wij kunnen ons enthousiasme nauwelijks bedwingen!

HOERA: & Other Stories komt naar Hasselt!

Goed nieuws voor alle shopaholics onder ons. & Other Stories opent namelijk een nieuwe winkel in ons land, en dit keer heeft het merk gekozen voor Hasselt. Wij kunnen ons enthousiasme nauwelijks bedwingen!

De winkel zal bestaan uit twee verdiepingen en je zal er de volledige & Other Stories-collectie kunnen shoppen. Bovendien is hij gelegen in het historische stadscentrum van Hasselt. Samuel Fernström, Managing Director van & Other Stories, is alvast enthousiast over de opening:

We zijn echt blij dat we een winkel mogen openen in hartje Hasselt en we kijken er al naar uit om nog meer Belgische klanten te ontmoeten en hun interpretaties van onze collecties te zien

& Other Stories zag in maart 2013 het licht, maar is op een paar jaar tijd enorm populair geworden. Je vindt er mode- en schoonheidscollecties die niet alleen kwaliteitsvol, maar ook betaalbaar zijn. Fans van het merk zullen wel nog eventjes geduld moeten hebben. De lancering van de winkel staat gepland voor de lente van 2017.
 

Toch te ongeduldig? Dan kan je altijd terecht in de online winkel of in een van de andere drie vestigingen in ons land namelijk Brussel, Antwerpen of Gent.
 

Nog meer lezen over  & Other Stories:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '