https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het nieuwe concept, dat veel weg heeft van een outlet, verkoopt modeartikelen aan grote kortingen.

YES: H&M Group lanceert deze maand nog nieuwe webshop Afound

Op 14 juni is het eindelijk zover, dan kan je het nieuwe online platform van H&M verkennen, dat modeartikelen verkoopt aan grote kortingen. Het concept, dat veel weg heeft van een outlet, wordt gelanceerd onder de naam Afound.

 


In januari werd er al gefluisterd dat H&M Group een nieuw online platform op poten wilde zetten en die geruchten blijken nu te kloppen! Als het aan het Zweedse bedrijf ligt hebben we  heel binnenkort een nieuwe favoriete webshop: Afound.

Nieuwe winkelervaring


Bij Afound zal je verschillende merken kunnen shoppen aan grote kortingen, voor zowel mannen als vrouwen. ‘Sommige mensen noemen ons een outlet, maar wij willen de klant een nieuwe winkelervaring bieden, een koopjesparadijs met stijl‘, vertelt creatief directeur Mattias Ekberg aan de pers.

Vanaf 14 juni gaat het platform wereldwijd live op afound.com. Op dezelfde dag komt er in Stockholm ook een eerste fysieke winkel van Afound. Twee dagen later volgt een winkel in het Zweedse Malmö en er zijn plannen om nog meer nieuwe vestigingen te openen later dit jaar.

Na Arket en /Nyden is Afound al de derde nieuwe naam die H&M op korte tijd uit de grond stampt. Onder de paraplu van H&M Group vallen verder ook de merken Cos, H&M, Monki, & Other Stories en Weekday. Dat belooft dus voor de nieuwe creatie van de modegigant!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content