Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'De vier tinten zijn divers en bieden voldoende afwisseling. Dergelijke kitjes zijn ook altijd handig om mee te nemen op reis.'

Flair Beauty testteam: Glow Kit van L’Oréal Paris

Webredactrice Sandie (27) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).


Glow Kit van L’Oréal Paris: 7,5/10


Prijs/kwaliteit

€ 19,99 is iets duurder dan een doorsnee L’Oréal Paris-product, maar je krijgt er wel vier highlightertinten voor. Omgerekend betaal je dus zo’n vijf euro per kleur, wat zeker niet slecht is.

Textuur/geur

De highlighters hebben een aangename textuur. Ze zijn niet te los of brokkelig, waardoor je ze makkelijk kan aanbrengen.

Pluspunten

Het kitje is verkrijgbaar in twee versies. Zo heb je er eentje met koele kleuren (het exemplaar dat ik getest heb) en eentje met warme tinten. Handig, want zo weet je zeker dat alle kleuren je mooi staan en je ze ook effectief gaat gebruiken.

Verder zijn de vier tinten ook divers genoeg en bieden ze voldoende afwisseling. De meest linkse kleur geeft eerder een holografische glans. Daarnaast heb je nog een lichtgouden en een roségouden kleurtje. En last but not least vind je aan de rechterkant een bronskleurige tint.

Dergelijke kitjes zijn ook altijd handig om mee te nemen op reis.

Minpunten

De twee buitenste tinten bevatten iets meer pigment dan de twee binnenste kleuren. Anderzijds heb je zo wel iets subtielere tinten die je overdag kan gebruiken. De overige twee kleurtjes kan je dan weer bewaren voor een partylook.

Zou ik het opnieuw kopen?

Aangezien het kitje vier kleurtjes bevat, kan ik er wel een tijdje mee voort, maar ik zou het wel aanbevelen aan mijn vriendinnen. Zeker het feit dat ze een onderscheid maken tussen warme en koele kleuren vind ik echt een grote meerwaarde!

Glow Kit – € 19,99 – L’Oréal Paris, verkrijgbaar bij Di en Kruidvat.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '