Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

In een video van Vogue verklapte het topmodel al haar beautygeheimen.

Gigi Hadid bewijst dat skincare en make-up helemaal niet duur hoeven te zijn

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Gigi Hadid beviel in meer dan een jaar geleden van een dochtertje Khai. Haar zwangerschap had niet alleen invloed op haar lichaam maar ook op haar skincareroutine. Het model stond op de cover van Vogue waarin ze uitgebreid vertelt over het moederschap. verklapte in een video ook al haar beautygeheimen die ze toepast terwijl ze geniet van haar nieuwe rol als mama.

In het videoformat ‘Beauty Secrets‘ van Vogue vertellen celebs uitgebreid over hun skincare- en make-uproutine. En ook niemand minder dan model én mama Gigi Hadid (26) klapt uit de biecht. Zo begint ze met te vertellen dat ze tijdens haar zwangerschap overschakelde op clean en natuurlijke producten, zoals het beautymerk Oliveda met olijfboomextract.

Budgetproof cleanser

Gigi bewijst ook dat beautyproducten niet duur hoeven te zijn. Zo vertelt ze dat ze na shoots, wanneer ze veel werkt of wanneer ze veel make-up draagt, het budgetproof merk Cetaphil gebruikt. ‘Ik heb het gevoel dat het mijn huid echt reinigt.’ De milde cleanser is niet alleen lief voor je portemonnee, maar is ook geschikt voor de gevoelige en droge huidjes. Het verwijdert vuil, make-up en andere onzuiverheden, maar dat zonder de huid te gaan uitdrogen.

De jonge mama vermeldt erbij dat ze – behalve tijdens haar zwangerschap – altijd voor skincare uit de drogisterij gaat. ‘Een zwangerschap is anders, omdat ik daar echt iets clean voor wilde, maar daarvoor wilde ik gewoon goede producten en daar moet je niet altijd veel voor betalen.’ Budgetproof is the way to go dus!

Truc met de tandpasta

Als ze last heeft van puistjes gebruikt ze dan weer de truc met de tandpasta die ze leerde van haar mama. ‘Ik doe tandpasta op puistjes ’s nachts. Dat droogt ze uit. Ik ga waarschijnlijk in de problemen komen omdat ik dit zeg, maar dat is wat ik doe’, lacht ze.

In de video spreekt ze over de donkere kringen rond haar ogen en dat het helemaal niet erg is om die te hebben. Die werden namelijk nog donkerder tijdens haar zwangerschap. ‘Laat het gewoon gebeuren, want het is natuurlijk. Ik wist dat het zou weggaan na mijn bevalling en ik denk dat je gewoon niet hard mag zijn voor jezelf en moet weten dat het deel uitmaakt van het proces.’

Als het aankomt op make-up, heeft het model ook enkele tips. ‘Ik hou een beetje van een glow, maar ik wil er niet olieachtig uitzien.’ Daarom mixt ze de Wonderglow-primer van Charlotte Tilbury met de Flawless Filter-highlighter van hetzelfde merk en voegt er nog de betaalbare Matte + Poreless-foundation van Maybelline aan toe. Wanneer ze die heeft aangebracht met haar vingers gebruikt ze geen beautyblender, maar wel gewoon haar handen om alles uit te smeren. ‘Dan kan je het echt mixen in je moisturizer.’

In de video vertelt ze nog heel wat meer over skincare, make-up en de kracht ervan. Zo verklaart ze bijvoorbeeld waarom haar gezicht er anders uitzag vroeger, ook al beweert ze niets aan haar gelaat te hebben veranderd... Je ziet het hieronder, samen met een hele belangrijke boodschap voor kersverse moeders.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '