Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Al na één keer gebruiken (ik overdrijf niet) zie je het effect op je huid. Die is egaler, gladder en met minder zichtbare poriën.'

Flair Beauty testteam: Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10% van Clinique

Chef lifestyle Judith (36) is een beautyaddict sinds ze op haar 14de stiekem het Estée Lauder-serum van haar moeder gebruikte. Ze test élke mascara en foundation die de redactie bereikt en gebruikt verder nagenoeg geen make-up, maar des te meer skincareproducten. Een verhoogde hartslag wordt bij haar vastgesteld wanneer ze een steengoed budgetproduct ontdekt.


Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10% van Clinique: 9,5/10 


Prijs/kwaliteit

Een set van 4 flesjes kost € 68,90. Je kan hiermee één kuur van 28 dagen doen, maar ik vind dat je na 7 dagen al resultaat ziet en doe om de maand een kuur van één week. Zo kom je dus met 1 kit 4 maanden toe. Er bestaan ook weeksetjes, die kosten € 24,50 voor een flesje serum + reinigend poeder.

Geur/textuur

De textuur is gel-waterachtig. Je moet het aluminiumfolie verwijderen en dan het vitamine C-poeder in de emulsie duwen. Dit is de ‘Fresh Pressed’ van het serum. Dat is nodig omdat vitamine C niet lang stabiel blijft wanneer het opgelost wordt. De geur is wat chemisch met citrusondertoon, niets bijzonders. In de loop van de nacht (je gebruikt vitamine C best niet overdag, omdat het je huid gevoeliger maakt voor de zon) komt de typische vitamine C-geur boven, die wat doet denken aan zelfbruiner.

Pluspunten

  • Het resultaat: al na één keer gebruiken (ik overdrijf niet) zie je het effect op je huid. Die is egaler, gladder en met minder zichtbare poriën. Mijn huidstructuur is veel gelijkmatiger na een kuur.
  • Het is een van de snelst werkende serums met zichtbaar resultaat die ik in lange tijd testte. Ik heb al veel getest dat effect had op mijn huid, maar dit is wel héél snel en héél zichtbaar.


Minpunten

Het is niet spotgoedkoop.

Zou ik het opnieuw kopen?

Absoluut, en dat heb ik zelfs al twee keer gedaan. Wanneer mijn huid wat valer en ‘grover’ lijkt, doe ik een kuurtje met de Fresh Pressed en is ze weer helemaal opgekikkerd.

Clinique noemt dit de anti-ageing voor ongeduldigen, en dat is niet gelogen. In één dag zie je al effect, na een kuur van een week heeft je huid echt een verandering ondergaan. Ik gebruik hem ’s avonds zonder extra nachtcrème en mijn huid is ’s morgens een pak gladder. Je kan ook 2 druppeltjes mengen onder je eigen crème of serum. Dit is een product dat zijn geld echt waard is!

Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10% – € 68,90 – Clinique, bij de parfumerie en www.iciparisxl.be.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '