Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Van de lob tot de pixiecut tot een lang kapsel zonder laagjes.

INSPIRATIE: 6 kapsels waar je ’s ochtends niet veel werk aan hebt

Wij zijn dol op lokken die eruit zien alsof je net van bij de kapper komt, maar laten we eerlijk zijn: ain’t nobody got time for that. Wil jij ’s ochtends liever wat langer slapen in plaats van met je krultang of stijltang in de weer te zijn? Dan zijn deze kapsels echt iets voor jou. Bedank ons later maar!

Sommige mensen zijn gezegend met héél stijl haar of met bouncy krullen waar weinig styling aan is. Maar wie daartussen zit of lokken heeft met een eigen willetje, weet dat bijvoorbeeld een frou een no-go is als je er niet te veel werk wil insteken. Wil je dus ’s ochtends snel de deur uit? Wij tippen enkele kapsels die ideaal zijn.

De lob

De lob of lange bob geeft je haar niet alleen meer volume, maar is ook nog eens supergemakkelijk te onderhouden. En daarbij très chic! Het staat ook echt iedereen.

De shag

Messy hair, don’t care! Wil jij meer volume in je haar zonder daarvoor tools uit te halen? Dan komt de shag zeker van pas. Je bent daarnaast helemaal on trend voor 2022. Je kan trouwens voor een lange of een kortere shag gaan.

De pixiecut

Durf jij de schaar in je lokken te zetten? Dan kan je voor een pixiecut gaan. Het is niet alleen héél stoer, maar ook gemakkelijk. Even je handen erdoor en klaar! Alleen moet je hierbij wel onthouden dat je regelmatig voor een knipbeurt moet om het te onderhouden.

De French bob

Wil jij je innerlijke Parisienne bovenhalen? Dan is de French bob iets voor jou. Er zijn heel veel varianten op het kapsel. Het is iets korter dan de gewone bob en niet alleen een elegant kapsel, maar ook een tikkeltje speels. Wij zijn fan! Wil je het nog net iets leuker maken? Kies dan ook voor een frou of curtain bangs, maar weet wel dat deze wat stylingwerk vereisen.

De buzzcut

Nog een stap verder dan een pixie? De buzzcut is echt het allergemakkelijkste kapsel. En ook helemaal trendy. Extra pittig maken? Zet er een leuk kleurtje op zoals roze!

Lang haar zonder laagjes

Simpel, maar doeltreffend: lang haar zonder laagjes. Welke textuur je haar ook heeft: je kan het los laten, of je kan het gemakkelijk opsteken of in een paardenstaart binden zonder dat er plukjes uitschieten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '