Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Naast het feit dat deze maskers bijzonder ludieke selfies opleveren, zijn ze ook efficiënt.'

Flair Beauty testteam: Tissuemaskers Pretty Animalz van Masque Bar

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Laura (27) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – elke dag een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.


Tissuemaskers Pretty Animalz van Masque Bar: 6/10


Prijs/kwaliteit

Een masker voor eenmalig gebruik kost € 3,99. Hoewel mijn huid na gebruik zacht en gehydrateerd aanvoelt, heb ik al tissuemaskers getest die beter en goedkoper waren.

Geur/textuur

De geur verschilt van masker tot masker. Zo testte ik de pinguïn, die zo goed als geurloos was, maar de tijger was dan weer erg intens qua geur. De maskers zijn doordrenkt met een waterachtige gelformule die erg fris aanvoelt op de huid.

Pluspunten

Naast het feit dat deze maskers bijzonder ludieke selfies opleveren, zijn ze ook efficiënt. Hoewel ik een vette huid heb, kan die soms erg droog aanvoelen en dan zijn dergelijke maskers een zegen.

Minpunten

Hoewel de formule waarin het tijgermasker werd gedrenkt allerlei natuurlijke ingrediënten bevat zoals extracten van soja, paddenstoelen en hamameliswater, bevat het ook alcohol denat, (denatured alcohol) wat de huid dan weer uitdroogt. Hierdoor geeft het masker ook een sterke geur af, waar ik minder fan van ben.

Zou ik het opnieuw kopen?

Het is een leuk hebbeding, maar meer niet.

 Pinguïn


Tijger


Otter


Panda


[td_smart_list_end]

Beide maskers, de pinguïn en de tijger, hadden hetzelfde effect: na 15 minuren rondlopen met een selfiefilter op m’n gezicht was mijn huid fris, zacht en gehydrateerd. Bij de tijger overheerste echter de geur van alcohol. Ik merkte al snel dat mijn ogen en huid een beetje geïrriteerd raakten, en heb het tweede masker dan ook niet het volle kwartier opgehouden. Ik zou daarom alleen de pinguïn aanraden.

Pretty Animalz – € 3,99 per stuk – Masque Bar, exclusief verkrijgbaar bij Di.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '