Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Eens de gel op je wenkbrauwen zit droogt hij op tot een elastisch laagje dat je er makkelijk aftrekt.'

Flair Beauty testteam: Tattoo Brow Tint van Maybelline

Beautyvlogger Charlotte (25) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.


Tattoo Brow Tint van Maybelline: 8/10


Prijs/kwaliteit 

Naar de norm van Maybelline is dit product aan de ‘duurdere’ kant. Logisch, want het gaat om een semi-permanente kleuring die je niet elke dag gebruikt.

Textuur 

De Tattoo Brow heeft een bruine geltextuur die er dik en stroperig uitziet. Eens de gel op je wenkbrauwen zit droogt hij op tot een elastisch laagje dat je er makkelijk aftrekt.

Pluspunten 

Ik was blij verrast door het natuurlijke effect, het zag er net hetzelfde uit als wanneer ik mijn wenkbrauwen subtiel bijwerk met een poeder of potlood. Het aanbrengen duurde niet langer dan 10 minuten en terwijl de gel opdroogde kon ik gewoon verder werken.

Minpunten 

Ik vond de kleur net iets te warm en niet zo goed passen bij mijn assige haarkleur die eerder een koele ondertoon heeft. Het vergt ook best wat nauwkeurigheid om de gel goed aan te brengen op je wenkbrauwen. Aan het beginpunt van mijn wenkbrauwen, dichtbij de neus, bracht ik een dunner laagje aan om een natuurlijker effect te krijgen.

Zou ik het opnieuw kopen?

Als Maybelline binnenkort een koelere bruintint op de markt brengt dan koop ik hem meteen.

Je brengt de semi-permanente gel aan volgens de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen. Nadien laat je hem inwerken gedurende 20 minuten tot 2 uur en dan trek je het opgedroogde laagje eraf (neen, je trekt gelukkig géén wenkbrauwhaartjes mee). Bij mij bleek 20 minuten al voldoende te zijn om langer dan 3 dagen een natuurlijk effect te hebben.

Wil je graag zien wat voor effect de Tattoo Brow Tint je geeft? Bekijk de video waarin ik hem voor de eerste keer uittest.

Tattoo Brow Peel Off Tint – € 14,99 – Maybelline, bij Kruidvat en Di.

Lees meer beauty reviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '