Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ik gebruik het wimperserum nu al twee maanden en mijn wimpers zijn zichtbaar sterker geworden. Voordien waren ze dun en broos, en vielen ze makkelijk uit.'

Flair Beauty testteam: Superlash Wimperserum van Kruidvat

Beautyvlogger Charlotte (25) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.


Superlash Wimperserum van Kruidvat: 9/10


Prijs/kwaliteit

Qua concurrentie staat dit wimperserum ongelofelijk sterk, er bestaat volgens mij geen enkel ander (betrouwbaar) wimperserum in deze prijsklasse. € 9,99 is bijna te gek voor woorden als je weet dat het gemiddelde wimperserum tussen € 50 en € 100 kost.

Textuur/geur

Het product heeft geen opvallende geur. Het serum is transparant en heeft een dunne vloeibare textuur.

Pluspunten

Ik gebruik het wimperserum nu al twee maanden en mijn wimpers zijn zichtbaar sterker geworden. Voordien waren ze dun en broos, en vielen ze makkelijk uit. De voorbije maanden heb ik steeds een mooie volle rij wimpers kunnen behouden. Normaal gezien zit er ergens in de rij altijd wel een ‘gat’ of lijken enkele wimpers korter dan andere, maar nu lijken ze allemaal even dik en even lang te zijn. Ik heb van nature heel rechte wimpers, dus ik krul ze elke ochtend met een wimperkruller vooraleer ik mascara aanbreng. Mijn wimpers houden die krul nu veel sneller en langer vast, en ik vermoed dat dat komt omdat ze dikker en steviger zijn geworden.

Minpunten

Het enige minpunt aan dit product en andere wimperserums is dat ik het zal moeten blijven gebruiken als ik mijn mooie wimpers wil houden zoals ze nu zijn. Uit ervaring en van collega’s weet ik dat wanneer je met een wimperserum stopt, de staat van je wimpers helaas snel weer achteruitgaat. Ik vrees dat dat bij dit serum niet anders zal zijn. Blijven gebruiken, dus?

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja, ja, ja!

Met behulp van de applicator breng je het wimperserum aan op je ooglid, meer bepaald zo dicht mogelijk tegen de bovenste wimperrand; eigenlijk net zoals je een eyelinerlijntje zou tekenen. De omschrijving van het product belooft sterkere, elastischere en dikkere wimpers. Dat is ook exact hoe ik het effect zou omschrijven na twee maanden testen. I’m hooked!

Superlash Wimperserum – € 9,99 – Kruidvat.  

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '