Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Van een visagiste kreeg ik een tijdje terug de tip om bruine in plaats van zwarte mascara te dragen vanwege mijn lichte haar en huid.'

Flair Beauty testteam: Super Colour Mascara in bruin van Kiko

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Laura (27) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – dagelijks een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.


 

Super Colour Mascara in bruin van Kiko: 8/10 


Prijs/kwaliteit

Voor 5,95 euro vind ik dit een meer dan degelijke mascara.

Geur/textuur

De formule is zo goed als geurloos. Je moet echt al aan het borsteltje gaan ruiken om een geur waar te nemen en dan nog is ie erg subtiel. De textuur is perfect: vloeibaar, maar ook weer niet te nat.

Pluspunten

De Super Colour Mascara van Kiko is makkelijk aan te brengen, klontert niet – zelfs niet na ’m drie maanden te gebruiken – en begint niet te ‘brokkelen’ in de loop van de dag.

Minpunten

Dit is een basic mascara. Twiggy-wimpers of een extreem ‘false lash’-effect zal je met deze mascara niet krijgen. Daarom draag ik soms zwarte mascara op m’n bovenwimpers om toch wat meer volume te creëren en onderaan deze bruine mascara. Bruine mascara op de onderste wimpers geeft minder schaduw dan zwarte.

Zou ik het opnieuw kopen?

Yep, ik gebruik ’m nu al een tijdje en ik gok dat hij een vaste waarde zal worden in mijn beautykast.

Van een visagiste kreeg ik een tijdje terug de tip om bruine in plaats van zwarte mascara te dragen vanwege mijn lichte haar en huid. Ik merk een duidelijk verschil: het contrast is minder hard en de kleur oogt veel natuurlijker. Dit exemplaar geeft misschien geen extreem effect, maar voor een doordeweekse dag vind ik ’m meer dan prima.

Super Colour Mascara in bruin – 5,95 euro – Kiko – In de Kiko stores in Turnhout, Hasselt, Brussel, Leuven, Luik of Namen of online via www.kikocosmetics.com.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '