Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'De Sleek Matte Me Gloss is een matte liquid lipstick.'

Flair Beauty testteam: Matte Me Gloss van Sleek

Webredactrice Sandie (26) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar hét perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet meer zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).


Sleek Matte Me Gloss: 7,5/10


Prijs/kwaliteit

De producten van Sleek zijn over het algemeen erg budgetproof en goed van kwaliteit. Ook bij de Matte Me Gloss is dit het geval, want voor nog geen 10 euro krijg je een matte lipstick die uren mooi blijft zonder dat hij je lippen gaat uitdrogen.

Geur/textuur

Op het eerste zicht lijkt het een gewone lipgloss, maar als je het product aanbrengt op je lippen droogt het mat op. De textuur is niet te waterig of te dik, maar laat zich makkelijk aanbrengen.

Pluspunten

De lipstick blijft uren op je lippen zitten zonder dat je moet bijwerken. Als je eet of drinkt, moet je hem wel bijwerken, maar je hebt er sowieso een lange tijd plezier van. Plus: je moet je geen zorgen maken dat de lippenstift van je lippen verdwijnt en dat er enkel een randje overblijft.

Het product heeft een fijne applicator waardoor je de lippenstift makkelijk kan aanbrengen. Bovendien is de kleur erg dekkend en één laagje is genoeg om een mooi resultaat te krijgen. Matte lipproducten kunnen je lippen al snel uitdrogen, maar dit is bij deze niet het geval. Je merkt natuurlijk dat de textuur een beetje opdroogt terwijl je hem aanbrengt, maar je krijgt zeker geen trekkerig gevoel. Ook kruipt de lipstick niet in de lijntjes van je lippen.

Minpunten

De verpakking is eenvoudig, maar oogt ook een beetje goedkoop.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ik ben zeker overtuigd van deze lipproducten. Nadat ik de lip kits van Kylie Jenner geprobeerd had, dacht ik de meest langhoudende lipstick ooit gevonden te hebben, maar deze van Sleek moet zeker niet onderdoen (én is een stuk goedkoper).

De Sleek Matte Me Gloss is heel makkelijk in gebruik. Je draait de dop open en vervolgens breng je het product aan op je lippen. Verder kan je ook rustig de tijd nemen om de kleur aan te brengen. Bij sommige matte lipsticks zie je dat het product razendsnel opdroogt terwijl je het aan het aanbrengen bent, maar dat is hier niet het geval. Tip: zijn je lippen aan de droge kant? Breng dan in het begin van je make-uproutine lippenbalsem aan. Als het tijd is voor je lippenstift aan te brengen, dep je het overtollige product af met een tissue en breng je de lipkleur aan.

Sleek Matte Me Gloss – € 7,49 – bij Boozyshop.

Lees meer beauty reviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '