Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

‘De perfecte glow-up voor als je doffe huid tussendoor een opkikkertje nodig heeft. Let wel: niet zo geschikt voor vette huidjes.’

Flair Beauty testteam: Shake & Glow Luminous Setting Spray van L’Oréal Paris

Charlotte (27), beautyvlogger, volgt de ‘anciens’ onder de beauty-YouTubers al sinds hun beginjaren en ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar hun tutorials te kijken. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en maakt er haar missie van om de foundation te vinden die onzichtbaar is en haar toch de perfecte glow geeft. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.


Prijs/kwaliteit:

Het lijkt niet supergoedkoop voor een product van bij de drogist, maar als je de prijs vergelijkt met die van andere populaire setting sprays, is dit zeker niet te veel voor een flesje van 100 ml.

Geur/textuur:

De spray heeft een neutrale geur, en daar ben ik blij om. Zo’n spray wordt tenslotte grotendeels geabsorbeerd door de huid, dus als er overmatige geurstoffen in zitten, kan dat weleens tot irritatie leiden. De textuur is waterachtig en een heel klein beetje vet.

Gebruik:

Je kan de spray gebruiken voor je je make-up aanbrengt of erna, of gewoon doorheen de dag om je gelaat te hydrateren.

Pluspunten:

  • Dit is een topper voor droge huidjes. De spray bevat kokosextract en andere hydraterende ingrediënten om je huid opnieuw een gezonde glow te geven.
  • Ik durf niet te beweren dat hij ervoor zorgt dat je make-up echt langer blijft zitten, maar hij zorgt er wel voor dat alles mooi versmelt tot één geheel en je krijgt een naturelle, dewy look.
  • Als je hem verstuift, krijgt je een erg fijne mist, wat ik superbelangrijk vind bij een setting spray. Niets zo irritant als een setting spray die in dikke druppels op je gezicht terechtkomt.


Minpunten:

  • Het product kleeft niet op de huid, maar het voelt wel een heel klein beetje vet aan. Ik kan dat met mijn droge huid erg goed verdragen, maar het lijkt me niet echt een aanrader als je van nature al snel gaat glimmen.


Blijver: 

Absoluut, ik gebruik hem als laatste stap in mijn make-uproutine.

Productinfo:

Shake & Glow Luminous Setting Spray – € 14,99 – L’Oréal Paris, verkrijgbaar bij Kruidvat en Di.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '