Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Deze vloeibare lippenstift van Dior belooft een intense kleur en dit merk je meteen wanneer je hem aanbrengt. Wat een pigmentatie!'

Flair Beauty testteam: Rouge Dior Liquid van Dior

Webredactrice Sandie (26) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar hét perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet meer zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).


Rouge Dior Liquid van Dior: 8/10


Prijs/kwaliteit

Deze vloeibare lippenstift van Dior belooft een intense kleur en dit merk je meteen wanneer je hem aanbrengt. Wat een pigmentatie! Het product is z’n geld dus waard, maar het is wel een investering.

Textuur/geur

Het product ziet eruit als een lipgloss, maar heeft de textuur van een vloeibare lipstick. Als je hem aanbrengt, merk je een subtiel geurtje, maar het overheerst niet.

Pluspunten

De pigmentatie is echt waanzinnig. De kleur is na één veegje al dekkend en de metallic finish ziet er erg luxueus uit. Ik koos voor de kleur ‘979 Poison Metal’, een donkerrode kleur die perfect is voor het najaar.

Minpunten

Het prijskaartje. € 34,50 voor een vloeibare lippenstift is niet goedkoop, dus je moet er wel iets voor over hebben.

Zou ik het opnieuw kopen?

Mijn lipstickcollectie barst stilaan uit zijn voegen, maar als ik een selectie zou moeten maken, mag deze lippenstift van Dior er zeker niet in ontbreken. Ik heb verschillende vloeibare lippenstiften, maar de metallic finish maakt deze toch uniek.

Rouge Dior Liquid – € 34,50 – Dior, bij de parfumerie.

Lees meer beauty reviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '