Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ondanks het gekke zicht doet dit masker wat het belooft: het zuivert en hydrateert de huid zonder agressief te zijn.'

Flair Beauty testteam: Pure Charcoal Black Tissue Mask van Garnier SkinActive

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Laura (27) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – elke dag een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.Pure Charcoal Black Tissue Mask van Garnier SkinActive: 8/10


Prijs/kwaliteit

Hoewel je dit masker uiteraard maar één keer kan gebruiken, lijkt € 2,99 me toch een prikje. Ik testte al meerdere tissuemaskers uit, en dit is een van de betere.

Geur/textuur

De geur is een minpuntje dat ik meteen opmerk wanneer ik de verpakking open. Het is niet zo dat je ervan omvervalt, maar echt aangenaam is die toch ook niet.

Pluspunten

Zuiverende maskers kunnen je huid al snel doen uitdrogen, maar dat doet dit tissuemasker helemaal niet. Zodra ik het masker verwijder – je moet het zo’n 15 minuten laten zitten – merk ik dat mijn poriën minder zichtbaar zijn en mijn huid gladder aanvoelt. 

Minpunten

De geur, dus. Eens je het masker op je gezicht hebt liggen, valt het mee, maar ik heb m’n handen wel goed moeten wassen nadat ik het masker aanbracht.

Zou ik het opnieuw kopen?

Yes. Het effect mag er zeker zijn.

Ik geef eerlijk toe: het was even wennen om mezelf in de spiegel te zien met dit met houtskool verrijkte tissuemasker op m’n gelaat. Maar ondanks het gekke zicht doet dit masker wat het belooft: het zuivert en hydrateert de huid zonder agressief te zijn. Mijn gelaat oogt instant frisser, dus ik ben fan!

Pure Charcoal Black Tissue Mask van Garnier SkinActive – € 2,99 – te koop bij de drogist.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '